Baskan sen ne yapiyorsun? Viopu birakmistin bir ara. Devam mi yoksa
SM-N915F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Baskan sen ne yapiyorsun? Viopu birakmistin bir ara. Devam mi yoksa
SM-N915F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
bu ara mali müşavirliklerde bir unvan değiştirme durumları var anlamış değilim zorunlu bir durum mu yoksa sektör kaynaklımı?
vob topiğinde 28 üye var
ne oldu millete battı mı herkes :28:
Yıldırım:Ümit Ederim Ki Bu Gerginlik Kısa Sürede Sona Erer
Başbakan Binali Yıldırım, ABD'nin vize kararına ilişkin, "Ümit ederim ki bu gerginlik kısa sürede sona erer ve bu işten bizim değil vatandaşların her iki ülke vatandaşlarının mağdur olmasının önüne geçilmiş olur. Kimi cezalandırıyorsun, kendi ülkenin vatandaşlarına, bizim ülkemizdeki vatandaşlara fature kesiyorsun. Bu cidddiyete, devlet idaresine yakışmaz. Duygusal kararlarla ülke yönetilmez" dedi.
Yildirim Erdogan dan cok daha akilli basiretli konusuyor.
Sert 2konuscagi zaman da arkasinda tutarli cumleler ve dayanaklar var.
Keske Yildirim surekli konussa.
Erdogan gercekten her hareketi her konusmasi kulliyen zarar. Ne konustuklarinda tutarlılık var ne ifade edebiliyor kendini ne uslubu uslup degil.
Bos bos dayilanmadan ibaret her dedigi.
Dunlu basin top. Iptali de bunu gosteriyor.
Parti icinden bile yeter demisler artik.
Erdogan dun konuşsaydi dolar 3.80 uzerine yerlesirdi.
Erdogan in artik biraz dinlenmesi lazim..geri planda kalsa Yıldırım ve ekibi bu sorunu kisa surede cozer bence
Elçilik görevlisinın tutuklanması sadece bardağı taşıran son damla idi. Bu sorun çözülse de gerilim başka konular üzerinden yine sürecek. Artık ABD devleti(Yani sadece mevcut yönetim değil) Türkiye Cumhuriyeti Devletini dost ve müttefik bir ülke değil gelecekte savaşma ihtimali bile olduğu bir ülke olarak görüyor. Bakış açısındaki bu çok büyük değişikliğin temel nedeni,Türkiyenin artık Batı ile bütünleşmeyi hedefleyen laik bir ülke olmaktan çıkıp Iran'in sünni versiyonu olarak evrilme yolunda olan bir islam devleti şeklinde görülmesinden kaynaklanıyor. Bu benim kişisel görüşüm değil ABD medyasını günlük olarak takip eden biri olarak orada yazılanların ana fikrini ifade ediyorum.