Siz tüp kuyruklarının nedenini biliyor musunuz da o kadar alıntı yapıp yazmissiniz?Hisse konusunda kesinlikle ytd. Kendi kararınızı kendiniz verin. Kendi paranızı kendiniz harcayıp mutlu olun.
Printable View
Beton sektöründe komşuda pişer banada düşer, yok öyle komşum aç gezerken ben tok gezeceğim uyanıklığı. Az veya çok betonda herkes yaptığı hatanın bedelini öder.
http://www.patronlardunyasi.com/habe...edi/206242Dört
Lüks oteli için mahkemeden 'koruma' istedi
Mahkeme 4 otel için de tedbir kararı verdi komiser ataması yaptı. Konu ile ilgili şirket yetkilileri ise herhangi bir açıklama yapmadı.
yani sizide anlamıyorum
adamı niye muhatap alıp yazıyorsunuz
ikna mı edeceksiniz
boşuna sayfa tüketiyorsunuz kirlilik yaratıyorsunuz.
O mesajda ben üzerinde yazılacak bir fikir ,bir bilgi,öneri,teori,yorum,yazılanlara cevap katkı vs görmüyorum.O yüzden tüp kuyruğu mesajı cevap yazmaya değmez siyasi bir yorum gibi olmuş bence.
O zaman ev almıyoruz bu seviyelerden dolar alıyor muyuz yoksa altın mı ? Faizli enstrüman olamıyor.
Haklısın Ayhan bey, bir ömür ikna edemedik burda klavye ile ikna etmeye çalışıyoruz. Kendisi görür diyorum ama nerde. Akp kazansın yahu görelim horkeleri
Hisse konusunda kesinlikle ytd. Kendi kararınızı kendiniz verin. Kendi paranızı kendiniz harcayıp mutlu olun.