-
Hepimiz kardeşin aynı havayı soluyor aynı suyu içiyor aynı topraklar üzerinde yürüyoz . Hepimizin istiklal Harbinde ölen bir dedemiz ve 15 yasında ölen akrabalarımız var. Bu Cumhuriyet kolay kazanılmadı. Bu ülkeyi savaşarak Alamayacaklarını yıllar öncesinden gösterdik. Kötü yönetim, savurganlık paranın dogru kullanılmayışı sonucu bu duruma geldik. Bunu yapan hukumette CHP olsa aynı seyleri soylerdım. Konu AKP meselesi degil. Konu vatan sevgisi. Benim hiç bir siyasiye sevgim yok
-
İzmut hocam iyi özetlemişsiniz elinize kolunuza sağlık.
-
Yakında pirzola fiyatına tavuk eti görürseniz şaşırmayın .
-
Die Welt yorumu: Yeni ABD yaptırımları Türkiye'yi iflas ettirebilir.
Dolar kurunun 5.1 liraya yaklaşarak tarihi rekora koştuğunu, bunun ABD yönetiminin Tükiye'nin içişleri ve adalet bakanlarına yaptırım uygulamaya başlamasından kaynaklandığını belirten Die Welt daha geniş çaplı yaptırım açıklaması halinde devletin iflas edebileceği yorumunu yaptı.
http://www.medyafaresi.com/haber/die...rebilir/879075
-
'KREDİ BALONU VE YÜKSEK ENFLASYON'
Türkiye'ye uluslararası kredilerin engellenmesi için önce Senato'nun onaylaması ve ardından Trump'ın imzalaması gerektiğini, ama böyle bir ihtimalin dahi zaten iki yıldır hızla değer kaybeden liranın serbest düşüşüne yol açtığını, 2016 ortasından beri değer kaybının yüzde 40'ı geçtiğini sıralayarak şöyle devam etti:
"Nedeni, başarısız darbe girişiminden sonra, hükümet ve Merkez Bankası'nın durgunluğu önlemek için ekonomiye yoğun şekilde para dökmesi. Bu sayede krizin önlenmesinin ardından teşvik önlemleri geri çekilmedi. Ekonomik büyüme oranı yüzde 7'yi geçti, ama aynı zamanda kredi balonu oluştu ve enflasyon gemi azıya aldı. Halihazırda resmi kurumlar bile böyle bir sorunun olduğu kabul ediyor".
-
dava ak denizdeki petrol gaz olayıdır.
dava enerji güvenliği davasıdır.
dava israil i rahatlatma davasıdır.
dava ekonomik savaş davasıdır.
dava kürt devleti davasıdır...
tabi bunu görerek yıllardır gerekli tedbirleri almamak büyük hatadır...
alsa idik gerekli dersleri bu ülke her 10 yılda bir büyük ekonomik bedeller ödemezdi.
her şeye rağmen başka ülkemiz yok....
giden yavrularımızın geleceğidir....
-
Time dergisinden ilginç bir yorum. Bunlar öldürmek için değil korkutmak için yapılan yaptırımlar demiş.
https://tr.sputniknews.com/abd/20180...sanci-mermisi/
-
0.30 yeşil kapattı benjamin yine.
Geri vites yok henüz.
İyi geceler.