Koronavirüs krizi gibi bir olay olmazsa 100 bin aşağısı olmaz artık. Dolar yükseldikçe bist ucuz kalıyor yabancı için. Çok sert düşüşler beklemiyorum.
Printable View
Portöyüm Nisan ayını % +6,62 ile tamamlamıştı. Mayıs ayıda güzel geçti ve % +5,69 ile tamamlamışım.
Mayıs ayı için büyük beklentilerim yoktu başında ama güzel gitti. İki ayın sonunda toplamda % 12,58
Umarım Haziran ayıda böyle güzel geçer. Bundan sonrası için eksi yazmasak bile iyi gibi.
merkezi kayıt kuruluşu....... diye bir şey yapmış devlet baba... linki https://www.turkiye.gov.tr/merkezi-k...-yonet-portali
manyak bişi bu ya...tüm portföyü+geçmiş hesapları+hisselerin,fonların kap bilgisi .....her şey var...muhteşem....girmeyen kesin girsin....ağzı benim gibi açık kalacak...adını duymuştum,sonra girer kayıt oluruz filan diyordum,nasip bugüneymiş...
9 tane aracım kurumda hesabım görülüyor..4 tane kapalı,5 tane açık....2001 de koç yatırım hesabımı gördüm..onur beyi hatırladım..2000 öncesi yok herhalde...kayıt yoktu...vay anasına devlet baba süper...bu hizmet mail yoluyla hesap eksteresi,uyarı filan da gönderiyor...eskiden takasbank vardı,şimdi herhalde bunu yapmışlar....bloke işlemi buradan yapabiliyorsunuz...herhangi bir ücret filan vermiyorsunuz galiba,gözüme çarpmadı...
valla beni çok şaşırttı bu MKK....görmediyseniz ve fon,hisse senedi sahibi iseniz mutlaka buraya bir göz atın derim...
BISTTUM-100 endeksi son 1 yılda dolar bazında dünya endekslerini solladı!
1 yıl önce 100 doları dünya borsa endekslerine yatırsaydık şu an ne kadar olurdu?
BISTTUM-100: 181 dolar
SP500: 111 dolar
BIST100: 100 dol.
Russell 2000: 95 dol.
MSCI GOÜ: 92 dolar
EURO STOXX 50: 91 dolar. Hisse yoğun fonların başarısı bu rakamlardan geliyor. Bu süreç devam edecek mi bakalım?