fiyatlar çıkarken sistemler uyumsuzluk verir sat der.fiyat ne olur bilinmez.sadece yeni bir zirve olur
fiyatlar düşerken sistemler düşerek sat der.
artık hangisi olursa.
ben birinci ihtimal üzerine oynuyorum.önemli düşüşler bu durumda oluyor çünkü.
Printable View
fiyatlar çıkarken sistemler uyumsuzluk verir sat der.fiyat ne olur bilinmez.sadece yeni bir zirve olur
fiyatlar düşerken sistemler düşerek sat der.
artık hangisi olursa.
ben birinci ihtimal üzerine oynuyorum.önemli düşüşler bu durumda oluyor çünkü.
“beş.yüz.yedi
@e507
·
1h
Yuan'ı dünyaya açmayı hızlandırmak isteyen Çin, dış ticarette kullanılması için MB #swap anlaşmalarını artırabilirmiş. $20 milyar ithalat yapan bir ülke biliyorum hemen mevcut $1 milyarlık anlaşmasına $19 daha ek yapmaya hazır ve nazır :)
China Reconsiders Its Global Strategy for the Yuan
bloomberg.comi
Buradan palaya sesleniyorum. Böyle bir haberin en az bir hafta gideri var.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
endekste oluşan görüntü için fincan-kulp diyenler var...olmaz...
fincan-kulp formasyonunda taban oluşumu zaman alır...hacim düşer ve uzun zaman fincanın taban kısmı için yatay bir piyasa olur...bakıyorum grafiğe sözde fincanın sol tarafı 2,5 aylık düşüş, sağ tarafı 4,5 aylık yükseliş ama taban diye görülen kısım 4-5 gün...olacak iş değil...bizim piyasa resmen V şeklinde döndü yukarı ve bildiğin V formasyonu oldu...
Verdiğim grafik yanlış anlaşılmış. Ben böyle bir hareket bekliyorum demedim. Sn Türkoğlu'nun vay ki ne vay cümlesinin sonunda ortaya çıkacak grafiği verdim sadece.
Beklentim değildir, beklenti ile de iş yapmam. Beni ilgilendiren sadece indikatörlerdir. Elimizdeki tek ip ucu da onlar zaten.
Ayrıca şu sıra borsa ile de ilgilenmiyorum, ilgi alanım döviz ve emtia
Lenovo P1a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Boşver anlamaz zaten