Günaydın forumdaşlar
Gününüz aydın kazancınız bereketli olsun inşallah..
Ekgyo gözüme ilişti 2.15 gap doldurduktan sonra yukarı atamazsa bariz obo çalıştı diyebilir miyiz? Hedef ters döner bir anda 1.80-1.70 telaffuz edilebilir YTD..
Saygılar
Printable View
Günaydın forumdaşlar
Gününüz aydın kazancınız bereketli olsun inşallah..
Ekgyo gözüme ilişti 2.15 gap doldurduktan sonra yukarı atamazsa bariz obo çalıştı diyebilir miyiz? Hedef ters döner bir anda 1.80-1.70 telaffuz edilebilir YTD..
Saygılar
Dostum burada sorun borsadan, dolardan çok daha büyük.
Parti kapatmalara karşı olduğunu, toplumun her kesiminden milletvekillinin TBMM'de temsil edilmesi gerektiğini defalarca dile getiren reis, daha 2 sene önce uyduruk bir yerel seçimi kazanmak için 13bin şehidimin katilinin mektubunun okunmasına ses çıkarmayan devlet beyin isteğiyle parti kapatma davası açtırıyor.
Ülkede büyük bir siyasi ahlak sorunu var. Politikacıların dün dedikleri bugün dediklerini yalanlıyor. Siyasiler günü kurtarma derdinde.
Bütün bu sorunlar senin benim borsada kaybedeceğimiz 3-5 kuruştan daha kıymetli.
Ülke ahlaki olarak bir uçurumdan yuvarlanıyor ve biz sadece izliyoruz.
Allah sonumuzu hayretsin.
Sent from my LM-G710 using Tapatalk
yggyo da beklemedeyiz hocam Allah razı olsun dikkatle takip ediyorum sizi bize çok şey gosterdiniz...SM-M315F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Siyaset forumu bozar. Siyaset , borsa ile doğrudan ilgili ancak biz hisse bazlı yorumlara odaklanalım derim..
Orta vadede taşıdığım hisseler olduğu için CEMTS 16.30 dan ve ALGYO 28.02 den biraz mallandık.YTD.
Öğleden sonra daha net bir piyasa olur. 1552 altında alım iştahı kaçar.1547 değip DÜK onayı alırsa sorun olmaz.PPK toplantısında Faiz kararı çıkmasa 1550 ler kırılabılir.
Dış ve iç siyasette toz duman dağılıp ortam normalleşirse piyasanın yeni hikayesi not artırım beklentisiyle 1800 rallisi başlar.
Bana göre endeks için halen asıl tehlike ABD nin yeni yönetimi.