Hayaller hayaller...
Printable View
Hayaller hayaller...
Dostlar
Bu hissenin salinimi gercekten iyi , onumuze bedelli cikmasi , yatirima kanalize olmasi , nakit ihtiyacini gerektiriyor , birlesme kararinda 2.01geri alimi bedelli
Kararinda gecerlimi bilmiyorum .
Ancak grafik gecmisi , teknigi , goruntusu selale dususu , hicde iyi degil .hizla yukari da cikar , ki bu tepki olur , bedelli onayi sonrasi 1.00 olmasi demek , ben nakit ihtiyaci icin buralara kadar satarim , geri alim sureci de o zaman 1 tl alti olacak ....
Yatirim kaba insaati bitmesi sonrasi ancak 1.40 (bolunmus fiyat) civarlari durak , daha sonra 1.70 durak
2,0 ustu. Hedef olur .....
Bu hayli zaman alir , muhtemelen 3 seneyi bulur ...
Bu ongorunun olma ihtimali vardir ..o sebeble hepimiz dikkatli olalim derim ....
Gunluk haraketler dogru tahmin edildiginde insanimutlu kiliyor . uzun vadeli haraketlere yakalanmadan yola devam edelim ....
Bu hisse ilk çeyrekte 1 milyon zarar yazmış, fk si 14 ikinci çeyrekte egerki 1 milyon kar yazarsa fk si 5 gibi olur yaklaşık, ayrıca betası 1,67 bu müthiş biste gore hisse tam yerinde şu an, endeks 80 binde iken 1,60 civarı olan hisse bist 80 binden 100 bine yaklaşık %25 yükselmiş bunu hisseye orantilayinca 1,60 a %25 koyunca 2 lira yapar . Onun için yeri taban 2 lira diye ben kabul ediyorum en fazla , kaldiki hisse 8,5 liraya gitti geldi yukarlarda elbette inerken birçok kademede boşluk bırakarak düşmüştür, ben ancak 3 liralarda geldim hisseye giderken yukarı inerken bilmiyorum ne olduğunu, yani yukarı yönlü hareket etmesi 2 altına gore daha çok çok yüksek, 2 altı bana göre %10 3 üstüne gitmesi daha yüksek ona göre...
Traderx Senin yazdığın her sey hikaye. Yok almış satmış 2.30 a inmiş maliyeti. Ee senin gibi züğürt borsacı 600 lot alıp sattığı için normal. Biz senin oynadığın para ile akşam eğleniyoruz bebe . Neyse sen saçma yazılarını yaz en azından topic boş kalmasın 😉
SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
La bebeler kizdirmayin beni satarım haaa, valla kizdirmayin hiseeyide topigide satarım haaa, hemde içinde bu meraklı larla beraber... 😁😂😀
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
he vallah sataram gurban...bunlar ağayı gizdiriy...
Ula susun ki hisseyi 2,50 ye yukseltecagam diyem ahanda kime diysen gurban...vallah az daha gizdirirlarsa aha bi topigide avturuda satacam 1 liraya düşecek hep beraber pohu yiyecekik...
Az galdi kızdırman bak...
😁😁😁😀😀😂😂😂😂😂