rica ederim.. her zaman..hayırlı kazançlar cümleten..
Printable View
Sn.kitapci şeker deltaya geçti malları Delta ziraatle de ortak. Delta hareket başlamadan Mec in geçen sene sattığı 550 bin lotun 450 binini hesabina aldı ve 2.74 hareketi başladı.
Burada iki bilinmeyen var. Ana ortağın çoğunluk malı is yatırım da, iş yatırım ve deniz yatırım bunların karşısında mı yanında mı? İkincisi 1.2x milyon üzeri Deutsche deki mal ile Citi deki malın tamamı yine bunların mı?
Gerçek yabancı ise, şirkette büyük gelisme olacak büyük ihtimalle, yok gene ayaksa malı çakacaklar. He ben burdayım aksi çıkarsa. Ytd
SM-N900 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Inşallah o yüzden işten anlayan herkes burada. Ben de o ihtimale inanmıyorum. Düşük te olsa istatistik yüzdesi bugüne kadar tavandı. Neyse kötüye yormaya gerek yok bugün olmasa yarın yabancı saracak tahtayı onlar ışık görmese gelmez.
Abi çok fazla abartıyorsun sanki define bulmuş gibisin
Defineyi bulmak ne kadar zorsa bıstte bu kadar ucuz hisse bulmak ta o kadar zor
Yapma abi zaten şu İZCİ Abi yetesiye uçuruyor , birde sen çıktın başımıza
Uçurmuyor ki yazdığı her şeyin temel dayanağı var , söylediği hangi şeye itirazın var, söyle bilelim
Abi millete hayal kurduruyorsunuz sonra olmazsa hayal kırıklığına uğrayıp size kızarlar
Yok canım bu piyasada insanlar neleri umut edip ne hayller kuruyorlar , hem hayal ( tahayyül) iyi bir şeydir , insanın ufkunu açar, hayata asılır, bağlar
E birde herkesin aklı var , akletmek ve kendi kararını kendisi vermek zorundadır
Ben genede bu kadar abartmayın derim size
Çok uzattın koçum ben 1 tl lik hisselerin 250 tl' çıktığına şahit olmuşum , hemde 6 yıl içinde ( vestel ve petkim 94 /2000)arası define değilmiymiş 1'e 250 YTD
Hayal kurmuyor arkadaşınız Sn.kitapci neden olmasın bekleyen bekler meyvesini toplar. Arkadaşınızın dediği doğru neler uçtu gitti. Bir de şunu eklemeli uzun yolu olan tahta göz göre göre mal aldırıyorsa çok istasyondan adam indirecek demektir. Bu yüzden arkadasa iletiverin sabırr lazım.
İç içe iki formasyon ve yarın için her iki formasyonda da hedef fiyatlar (2,93-2,94) çakışıyor. Tesadüf olma ihtimalini göz ardı etmeden izlemekte fayda var!
Yatırım tavsiyesi değildir notumuzla:
https://invst.ly/6ics6