http://uzmanparam.milliyet.com.tr/ka...dirim/1442330/
Belki bu pencereden görürsünüz, nedense bedelli haberleri sizde stres yaratıyor!?!
Printable View
http://uzmanparam.milliyet.com.tr/ka...dirim/1442330/
Belki bu pencereden görürsünüz, nedense bedelli haberleri sizde stres yaratıyor!?!
Sorgulamaz; Gerek yoktu çünkü diğer yazılanlar tamda patron düşmanlığı adı altında çok pardon Feyyaz Bey düşmanlığı adı altında kamuflaj edilip tahtada çevrilen işler için çok uygundu o ara . Zaten bu topicde yaptıkları çoğu şey menfaat uğruna yapılan yalan dolan atmasyon olduğu için hiç sorun edilmedi.
1.Kurum isimleri de kullanarak HOCA ya bir soru sordum.Hoca o gün bugündür kayıp cevap gelmedi.
2.Kurum isimleri verip ortaya bir soru sordum ; Burada sabah akşam mav.l okuyanlar tek kelime edemedi.
Neden?
En acısı da ne biliyormusunuz adamlar yatırımcıyım ayağına burada milletin gözünün içine baka baka tahtada her h.ltı yedi-hala yiyor.Ha sorarsanız onlar yatırımcı dostu ben patron yalak.sıyım.Ama kazın ayağı hiç öyle değil.
Hakli olabilirsiniz fakat adam olan, patron olan, sirket yonetiyorum diye gecinen kendi sirketinin tahtasini basi bos birakmaz...
SM-J700F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kesinlikle katılıyorum hocam
Ayrıca şirketide yönetimiyor. Sen giit dünyanın parası ile yeni fabrika kur ama üretimi durdur neymiş yeterli stok varmış
Ürettiğin ürünü satamıyorsan demezler mi bu fabrikayı niye kurdun
Redmi 4X cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Günaydın,
1-Afyon Bedelli ben foruma yazı yazdığımda henüz açıklanmamıştı. Açıklama saatlerine bakınız. Sermaye tavanını artırmak ayrı,
bedelli arttırmak ayrı.
2-Beddelli artırımı az hissesi olan az payla katılacak çok hissesi olan çok payla katılacak asıl yeni bir kur atağı olursa;
asıl bizden daha çok payı hissesi olanlar düşünsün,
Bu saatten sonra yumurta olacak mı ona bakalım hangi tavuktan olduğu önemli değil.
Mevcut yönetim eğer tahtada bir dolaplar dönüyorsa bunu çözemiyorsa dükkanı kapatma zamanı gelmiştir.
Eskisinden kim hayır gördü belki yenisinin herkese bir faydası olur.
Birileri olur olmaz b.k atanlarda hisseleri takip etsin....o ne demek istediğimi anladı.
ytd.
Saygılar,
Bir şey diyemem belki tecrübe ile tahmin etmiş olabilir.
Bazılarının YD ile yaptığı gibide olabilir.
Ama BATI da bizim gördüğümüz ya kendileri satacak ya banka satacak duruma doğru gidiyor.
Olmadı YTK AZINLIK hakkımızı kullanırız. Şirketi bariz hatalarla zarara soktuğunu mahkeme karar verir.
Yönetimde olanların SİGORTASI vardır herhalde. kitapta yazmışlar.
KAP ta bir yatırımcı açmış olduğu dava diye... Söke ve batı da....
İstediğimizi alabilecek miyiz. Yüce Türk adaleti karar verir.
ytd.
Saygılar,
YKB yönetim kurulu başkanı....YKB banka ne alaka ....