24-25-26 ??
Printable View
Ödeme günü 24,25,26 Mayıs olan SSK’lı emekliler maaşlarını 20 Mayıs’ta alacak
Ödeme günü 25,26 Mayıs olan Bağkur emeklileri maaşlarını 21 Mayıs’ta , 27-28 Mayıs olan Bağkur emeklileri 22 Mayıs’ta alacak
Teşekkürler sn MedwiG,
Sn hkm, bunları sabunlu suyla yıkasak ya da uv ışık uygulasak steril hale gelirler mi. ?
Arkadaşlar,bazen forumda verilen bir haberi okumak için cep tel de google ile sözcü gazetesini arıyorum ama sayfanın başında AKP li siyasetçilerin resmi altında ise sözcü gazetesi haberleri geliyor,nedir sebebi veya nasıl engellerim bunların çıkmasını?:notr:
Sn delikan sterilite işi çok farklı.Bakterilerde işin içine girer sterilitede.Burda önemli olan virüse karşı koruyuculuk,hatta sadece covide karşı koruyuculuk,mutlak sterilite bu açıdan çok önemsiz.Sterilite sağlayacağım diye yapılan türlü işlemler maskenin fiziki yapısını bozabilir,bir kısmında yırtılmalar incelmeler oluşabilir,gereksiz bence.Daha önce yazmıştım bekleterek bir kaç maskeyi sıralı kullanmak bu covid açısından yeter.Covid aslında dış ortama çok dayanıklı bir visrüs değil ,bir kaç saat bekletmek bile etkili olur,benim söylediğim sıralı yöntemde ise ben hiç bir sıkıntı olacağını sanmıyorum.