Originally Posted by
Yalniz Mehmet
Siz iyi beklemiş siniz Sn wolvorine, açıkçası ben kovid19 salgını azalmaya başlayınca girdim. Yaklasik 20 uzeri diyebilirim. Çünkü salgının uzama ihtimali vardı. Etkisinin azalması önemliydi. Şuan ki duruma bakarsak geçen aralik'ta bilanço özsermaye 90 bin civari idi. Ama şuan 135 bin,
tahmini 9 ncu ay 175 bin olsa ve 12 nci ay bilanco ozsermaye 200 bin olsa ortaya bir yilda 90 milyardan 200 milyara çıkan %100 üzerinde bir büyüme çıkıyor. Bunun biraz daha üzerine çıkma ihtimali de var aslında. Bana göre bu hissenin defter degerinin 1,5 yada 2 kat olması gerekir. Defter degeri 97 şuan ve tahmini ustteki anlatımlarıma göre 145-190 aralığında bir fiyatlara doğru gitmesi lazım bence. Ama devlet kurumu olunca ön tepki çok oluyor maaalesef. Örneğin kamu bankaları da öyle. Ama benim görüşüm yinede aynı. Yani muazzam büyüme çıkıyor benim tahminlerime göre. Bu sene olmasa bile belki yılbaşında belki seneye guzel yerlere gidebilir bu hisse. Hiç belli olmaz. Elbet bir gün olması gereken yerlere doğru gidecektir diye düşünüyorum ben. Bakalım izleyip görücez. Tabi o zamana kadar satmadan kendimi tutabilirsem😀
Tavsiye içermez kendi düşüncem dır