Printable View
petkimi sanki sitecekler :he: :drunk:
bu SEL dayu nerelerde ? gelip pozları kapatsaya yıkılacak burası
Alıntı: Originally Posted by çıtak bu SEL dayu nerelerde ? gelip pozları kapatsaya yıkılacak burası acilen bir karasal sayım lazım.. rica etsek yabarmı acaba. asfalt ağlamalı ama. :oleyo: bütün sayımları uzaya bakıyor onun. :drunk:
Alıntı: Originally Posted by EMLAK petkimi sanki sitecekler :he: :drunk: poz aldın mı ? şortlar full mü ? 11300'u alayımmı devreye :drunk:
Alıntı: Originally Posted by EMLAK petkimi sanki sitecekler :he: :drunk: Herif taa mart vadeye bile bastı, yok artık :he:
Alıntı: Originally Posted by çıtak 1162200'den şortlayamadım... 63600 gelir diye ben 628-629 verdim eline longları ama short açma cesaretim şimdilik yok. az akbanka bakalım orada bir aksiyon alırsa
Alıntı: Originally Posted by çıtak poz aldın mı ? şortlar full mü ? 11300'u alayımmı devreye :drunk: garanda aşşaya long yazdım.. endeksi yukarıya short yazdım. iki türlü şaapacam inşeeallah. petkim önce bi aksiyon lazım sonra poza dalmak lazım
Alıntı: Originally Posted by *Bozkurt Herif taa mart vadeye bile bastı, yok artık :he: 17,52 naap et tut.. yoksam bokoko :he: