İncir kabuğunu doldurmucak suni gündem yaratıp türk halkını olmucak seviyelerden gecenin bi saatinde şişirdikleri seviyelerden dolar sahibi yaptılar..gerçekten çok yazık
Printable View
İncir kabuğunu doldurmucak suni gündem yaratıp türk halkını olmucak seviyelerden gecenin bi saatinde şişirdikleri seviyelerden dolar sahibi yaptılar..gerçekten çok yazık
Bir süre borsada iblisin sözünden çıkmayacağım. O kadar analiz ile aldığım hisselerde zarar ediyorum. Gir korkma dedikleri ile zararı kapatıyorum.
Ters indikatör olarak bir yerde işe girmem lazım.
Yeni Ekonomi Nobel ödülü alan kişi fon yönetim danışmanlığı da yapıyormuş, iyi kazandırmış.
İşin psikoloji tarafını çözmüş belki.
http://www.businessht.com.tr/guncel/...-h-thaler-oldu
...
Thaler'ın yatırımcı davranışlarını irdelemek adına kurduğu Undiscovered Managers Behaviorial Value Fund isimli bir fonu da bulunuyor. Fon, yılbaşından bu yana yüzde 8,3 getiri sağladı
...
http://www.ntv.com.tr/ekonomi/son-da...Ck2e_7wGi44etQ
127'e giderse sanırım bende ufak bir tatil kararı alacağıım(zararda değilim) halatı kopuk asansöre binilmez.
10/10/2017 13:20:57 *canikli: (idlip operasyonu) tehdit bitene kadar orada olmalıyız-cnn türk
Rusya Duma Uluslararası İşler Komitesi üyesi Anton Morozov, "Kuzey Kore'nin füzeleri modernizasyon sonrası ABD'ye ulaşabilir" dedi
Rusya Duma Uluslararası İşler Komitesi üyesi Anton Morozov, Kuzey Kore'ye yaptığı ziyarette yetkililerin kendisine 3.000 km menzilli bir füzesinin modernizasyon sonrası ABD sınırlarına ulaşabileceğini söylediklerini ifade etti.
Kuzey Kore'nin 9 bin kilometre menzilli balistik füze geliştirmeye çalıştığını belirten Morozov, "Ancak bunun ne zaman gerçekleşeceği kkonusunda bir bilgi verilmedi" dedi.
Morozov, 2-6 Ekim tarihlerinde Pyongyang'ı ziyaret etmişti.
10/10/2017 13:24:55 Canikli: (İdlib) Suriye'den Türkiye'ye yönelik tehditler tamamen ortadan kalkana kadar bizim oralarda olmamız gerekiyor
Milli Savunma Bakanı Nurettin Canikli, TSK'nın İdlib operasyonuyla
ilgili "Suriye'den Türkiye'ye yönelik tehditler tamamen ortadan
kalkana kadar bizim oralarda olmamız gerekiyor. Orada birlikte hareket
ettiğimiz Özgür Suriye Ordusu (ÖSO) var, yani Suriyeli. Kendi
topraklarını kendileri savunuyorlar. Biz de onlara destek veriyoruz"
diye konuştu.
suriyeli kendi toprağını savunuyormuş onlarda onları savunuyormuş yahu suriyede esat rejimi devleti var. sen esadı yıkmak için deaşa ypg'ye öso'ya silah verdin sonrada esadın arkası sağlam olduğunu anlayınca öso ve ypgden yana oldun deaşa savaş açtın ( aslında islamcı olduğu için destekliyordu ama gerçeği anlayınca ) şimdide ypgyi yok etmek için sadece ösodan yanasın. ulan diyorum sen eğer sahip çıkacaksan esada sahip çık adam senin sınırlarını bozarım çizerim dedimi hayır. sen ne kadar asıl devlet var ise onunda karşısında kim durduysa sınır bahanesi ile o kadar askeri feda ettin. sırf müslüman ayağına esada destek verseydin en başından ne deaş ne ypg nede öso diye bir şey olurdu. sizin derdiniz müslüman olsunda ne olursa olsun. bende diyorum ki def olun gidin başımızdan.
yapmayın sn. vicente bumu iyi konuşuyor adamın ağzından çıkan kelimelerin hiç biri kendisine ait değil önündekini okuyamıyor bile. :)
http://www.borsagundem.com/video-gal...-video/1237750