Allah yardım etsin hepinize..işiniz çok zor..seddulbahir bile ümidi kesmiş..inşallah bir çözüm bulunur..
Allah yardım etsin hepinize..işiniz çok zor..seddulbahir bile ümidi kesmiş..inşallah bir çözüm bulunur..
Gerçekten sattı isen ve spege hizmet etmiyor benim gibi bağımsız ky isen takdir ediyorum seni. Ben satmadigima pişmanım özellikle 2016 kasımdan itibaren ısrarla akpazda kaldigima pişmanım o tarihte satsam başka hisse alsam eminim zarar çoktan çıkmıştı.
Biraz elime para geçti 15 günde % 30 kâr yazdım Allah bereket versin. Şimdi diyeceksin sat kurtul ama bu tarihten sonra satmak üstelik bu fiyata cidden aptallık olur 21 ay oldu ve ne olacaksa yıl sonuna kadar ama iyi ama kötü birşeyler olmalı yeni yıla kalırsa biz bu sürede uzatmaları oynamışız derim.
Bilanço gelsin bakalım bir ay içinde bilanço öncesi artık bir iki haber gelir diye tahmin ediyorum.
Yarın unutmazsam şirketi tekrar arayacağım mehmet beyle görüşelim ne diyecek bu kez...
Şirketi aradım Mehmet Bey dışarıda dediler 3.kez görüşemedim e mail atın diyor sekreter. Diğer taraftan Istanbul da iseniz gelin kahvemizi için yüz yüze görüşelim ortamı görün diyor.
Anlam veremedim ne olacak bunlar ne derdinde ???
Istanbul da olsam her türlü ziyaret ederdim Ankarada memurum bu sebepten gitme ihtimali zayıf. Gitsem ne çözülecek o da ayrı mevzu ama yine de birebir konuşarak bilgi almak isterdim...
Murat Bey sizin e maile cevap geldi mı???
Spk , maliye veya şirket içinde tanıdığı olan veya Akyürek Ailesinden çevresinden tanıdığı olan yok mu? Bunların amacı derdi ne acaba???
Gizli kapaklı işler çeviriyor gibiler r mail göndermek ile telefonda konuşmak arasında uçurum var telefonda görüşmeme şimdilik engel olunuyor bunun farkındayım e mail de atmak istemiyorum standart cevap gelecek eminim. Daha önce e maile kocamuglaliya verilen cevapların aynısı kopyala yapıştır modunda geldi...