Printable View
Dolar 5.63 Kaynak ahaber
Alıntı: Originally Posted by Webster Dolar 5.63 Kaynak ahaber düşüyor yani :evil:
Alıntı: Originally Posted by aydinc düşüyor yani :evil: Hic cikmamiski 😃😃😃😃 Ustadlar aklinizi basiniza alin Dolar beklentiyi asla vermez...
Alıntı: Originally Posted by drselcuk Ismi ve partisi gizli tutulmuştu..tek bi nokta su banyoda salataligin isi ne...adam mutfaktami yikaniyor yoksa banyodami yemek yiyor Benim doğal olarak oluşan içindekini bazen zor çıkartırken, bu salatalık oraya nasıl giriyor, zor problem vesselâm!:dvr:
Alıntı: Originally Posted by Webster Hic cikmamiski �������� Ustadlar aklinizi basiniza alin Dolar beklentiyi asla vermez... 6,49 euro 5,78 usd gösteriyor a haber şuan emniyet kemeri haberi var
Alıntı: Originally Posted by aydinc 6,49 euro 5,78 usd gösteriyor a haber şuan emniyet kemeri haberi var Tv yi bilem Ahaberin haber sitesine girip baktim Ben baska site bilmem Ahaber ne derse o dur benim icin Fx piyasasi ahaberden iyimi bilecek sanki
Alıntı: Originally Posted by Webster Tv yi bilem Ahaberin haber sitesine girip baktim Ben baska site bilmem Ahaber ne derse o dur benim icin Fx piyasasi ahaberden iyimi bilecek sanki Suan makarnada yiyorum Makarnadan sonra kekle cay da var Daha ne isterim...
1d ye gore obo calisiyor sanki Zararkes onermem ama kari goren cikmali.ytd