Birileri Haziran da meclise gelmeyecek ekime kadarda çok düşecek algısı yaymaya başlamış.haziran da gelmezse Ekim de gelir.biz bu hisselere yatırımı üç aylık yapmadık. aşağı düşecek olursa da ilave alırız.
Printable View
Birileri Haziran da meclise gelmeyecek ekime kadarda çok düşecek algısı yaymaya başlamış.haziran da gelmezse Ekim de gelir.biz bu hisselere yatırımı üç aylık yapmadık. aşağı düşecek olursa da ilave alırız.
Bu hafta bir gazeteci tv’de önümüzdeki hafta meclise gelecek diyordu, bakalım hayırlısı.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Benim naçizane fikrim bu iş Ekim ayına kalmaz, kalırsa bir bardak soğuk su içelim.Sonbaharda yeni ve güçlü bir dalga bekliyorum.Ben ky olarak iki ay kendime ömür biçtim.tabiki bu karar beni bağlar kendi kabesitem kadar yorum yaparım asla yatırım tavsiyesi içermez.
Bu oflu denen kişi ne dediğini bilmiyor isbtr sayfasınıda mahvetti burayıda mahvetti, kendine not defterine yazar gibi yazıyor, hangi söz nereye gider hiç düşünecek kapasite yok, işkurdaykende 2 ay süre vermişti tutmayınca satmıştı sonra kafasını taşlara vurur vurdurur.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi