allah bereket versin ama covid dönüşüne göre dolar yatırımcısı az kazandı...
sadece odas alsaydınız 1,2 den dolardan daha çok kazanmış olurdunuz..
ama en azından kazandınız..
şu borsa da kazanamayanda var..!!!
Printable View
zirve yaptikmiki de zirveden konusalim dip konusunu cok yaptik endeks katarla ilk 10 milyarlik swap anlasmasindan bu yana yukari gider o gun bi soru sormustum kendime simdi katar tl yi ne yapacak nerde kullanacak diye cvp malum sonra adimlar gelmeye basladi adi badem spir oldu cikti derken aslinda daha az bir rakamla bistin yuzde 10 aldilar neyse konuyu uzatmayim..
dolar bazli ve gramaltin bazli dipten yeni hareket baslamis primli olanlarda var olmauan hisselerde var ve hepsi primlenip sermaye artirimina gidecektir cogu x30 hissesi ben bunun hazirligi diye dusunuyorum hemde piyasaya daha gazla derinlik gelmis olacak yani isin ozu cogu hissenin gidecek daha cok yolu var 10 yilda bir oluyor bu isler..pandemi surecinde endeks cikunce guzel mallandilar bunu sonuna kadar gotureceklerdir..arada duzeltmelerde illaki olacaktir..en saglam grafik gram altin ve dolar bazli olandir
2020 hem #dolar hem #altın hem #borsa hem de çekilebilen #kredi adına işini bilip değerlendiren kişiler için çok çok bereketli bir yıldı..
Peki bu kadar kazançtan sonra kaybeden kim oldu bana bu sorunun cevabını verin lütfen.!!
GUBREyi almayan kalmadı sanırım..
alıyorsun her gün %10 yukarı.. ne güzel iş..
Gübre yi izleyin, kızarırsa endeks dönebilü...bu büyük Ralliyi başlatan oydu, bitirende o olur diye düşünüyorum
piyasa bugün saat kaçta kapanıyor yiğitler :)