Ülkenin %10*15 ine hitap eden kesim ve o yüzdelik kısım haricindeki herkes sürüm sürüm sürünüyor. Geçmişte ev araba sahibi olan oldu bundan sonra bırakın evi arabayı bile hayal edemez.
Printable View
Ülkenin %10*15 ine hitap eden kesim ve o yüzdelik kısım haricindeki herkes sürüm sürüm sürünüyor. Geçmişte ev araba sahibi olan oldu bundan sonra bırakın evi arabayı bile hayal edemez.
Sırrı sakık mitin adamıdır. Mite rapor veren kişidir. Ortalığı kaşıyan ajan provokatördür. Bunu bi akp ve kurmayları kullanır. Bide aktroller. Nasıl koştura koştura bulup getirmiş videoyu çakal aktroll. Sırrı sakık yıllardır bu cümleleri kullanan tescilli mit ajanıdır. Ne zaman kendisine ihtiyaç duyulsa çıkar havlar it. Diğer itlerde bunu etrafa servis ederler
Zaten seçime günler kala 2 konu var manipulasyon yapılacak bir din biride PKK .Son haftada ikisinide kullanıldı.
Çok kötü yapılıyor manipulasyon belli oluyor.
Biraz daha çalışılması lazım.
Türkiye ekonomisi %70 kayıtdışı olduğundan kimde ne kadar para var, döviz var, altın var, yurtdışında ne kadar parası var, vs vs kimse bilemez.
https://youtu.be/qdxjXI6Bl-0
Sayın tınaz benim bir tane reisim var o da ilk reisi cumhur Gazi Mustafa Kemal Atatürk'tur. Ben başka reis asla bilmiyorum. Yolum onun yoludur ben başka yol da bilmiyorum. Millet orta okulda seker portakalı okurken babam koca nutuku verdi elime...
Peki sen "gerçek reis" ci misin? Gercek reisci hdp ye asla ayağına gitmez bilirim. Cumhur başkanı iken bile tüm cumhurbaskanlari ayağına gelmiştir. Hadi diyelim gitti o elinde özel yapım bastonun ucunu cikrtir hiddetlenir ve o ucu HDP nin temsilcisinin teklifleri karşısında da ağzına sokardi.
Ha sen diyorsan ki sen Tayyipcisin ben yazımdaki yorumunda diyorum ki "k.k. hdp ye prim vermeyi bırakmalı eğer birakmazsa kaybedecek" evet evet kaybedecek sen aksini diyorsan hayir konusmamali diyorsan prim vermeli diyorsan asıl tayyipci sizlersiniz.
Beyler biriniz yalan haber diyorsunuz inanmıyorsanuz sırrı demez diyorsunuz. Diğeriniz haberin gerçek olduğunu gorunce mitci diyorsunuz. Tamam diyelim ki mitci doğru olabilir de evet.
Ama ya k.k. çıksın oyunu bozsun desin ki "biz HDP ile bir anlasma yapmadık hiç bir talepleri olmadı bakanlık veya özgürlük talep etmedik. Yada hdp çıksın desin sırrı yalan söylüyor masada gizli bir ay konusmadi sadece seçimi konuştuk. Bunlar zor olmasa gerek.
Bakın diyemezler de demiyorum çıksın desinler diyorum daha benden ne demeli istiyorsunuz. Ses çıkarmama mi istiyorsanız yanılıyorsunuz.
sen paylaşımlarına devam et koç sen açık ve netsin bizim işimiz delikanlı gibi çıkıp ben aktrolüm diyemeyenlere
senin abdesitinden şüphemiz yok
neysen osun
devam
malum öcalanın akrdeşide trtye değil trt kurdiye çıktı
https://www.youtube.com/watch?v=vKITsL152NY
Herkes neyin ne olduğunu biliyor.Hdp bugün akp ye bir olasılık önersin yarın akp onlarla masaya oturur.Bunu hepimiz biliyoruz.Forumdakileri tenzih ediyorum ama hdp konusundaki olumsuz kampanyada medyada anında kesilir.Misal bu kadar laf ediliyor çözüm süreci, aponun kardeşinin tvlere çıkması, hüdapar konusunda tek kelime yok.Velev ki akp de chp de bu konuda satılmış partiler olsun ikisi de hdp konusunda aynı tavırda olsun o zaman aralarında seçim yaparken bu faktörü denklemden çıkararak karar vereceğiz demektir.Biz de öyle yapacağız.Gerisi bence boş laf herkesin aklı var olan bitenler yıllardır belli,öyle boş laflarla hamasetle bu saattden sonra kimse oltaya gelmez.