Ne Tüpraşmış yahu birde penta var spotta.
Tüpraşda en son kalanları 137 yazdım.
YTD.
Printable View
Ne Tüpraşmış yahu birde penta var spotta.
Tüpraşda en son kalanları 137 yazdım.
YTD.
10582................ortalama ile 21 adet Şorttttt.....açtım....real time.....
Bu sorular ve iddialar ciddi.
Yanıt gelecek mi?
Ana muhalefet Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, Salı günü TBMM’deki grup toplantısında İstanbul Cumhuriyet Başsavcısı Akın Gürlek’in 2019 öncesi 540 gün İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) aracını kullandığını öne sürdü.
Özel, “34 NZ 2301 plakalı Opel İnsigna arabasını İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından tahsis edilen bu araca 540 gün boyunca bindiniz mi? OGS’ini, HGS’ini, benzinini, şoförünü, bakım masraflarını hepsini İBB karşıladı mı?” diye sordu.
CHP lideri, İBB operasyonları üzerinden yüklendiği Gürlek'le ilgili “Akın Gürlek’in 87 yıl boyunca alacağı bütün maaşları harcamayıp biriktirse alabileceği bir lüks yat ile gezdiğini biliyorum. İnkâr etsin bekliyorum, açıklayacağım,” dedi.
Benim gibi yeni arzlari gözünü kestirmiş.
Fark ben aldım
Karaduman hala beklemede.
Şaka bir yana 2024 arzlari berbat ötesi-lilak,segmen,kocmt,koton,Horoz,Yiğit vs hala arz fiyatının altında olan kağıtlar var. Efor süper gitti tavan tavan olmadan.
2025 arzlari ise Fisfis dışında
Büyük zarar yazan yok.
MHP Lideri Bahçeli'den İsrail'e tepki: Amaç terörsüz Türkiye hedefini baltalamaktır
Milliyetçi Hareket Partisi lideri Devlet Bahçeli, İsrail'in İran'a saldırılarına sert tepki gösterdi. Bahçeli; "İsrail’in siyasi ve stratejik amacı Anadolu coğrafyasını çevrelemek, terörsüz Türkiye hedefini efendileri hesabına baltalamaktadır" dedi........
aynen öyle.....
İsrailin amacı belli de biz ne önlem aldık bunu bilmiyoruz..içerde 8-10 milyon mülteci var bunu biliyoruz..İran şunu yapar bunu yapamaz diye yorum yapanlar biz ne yapacaz demiyorlar..yasak..
Kim takar fırıldak.!!!
Yalova kaymakamını.!!!
🇺🇸🇮🇷 Orta Doğu'ya Konuşlandırılan ABD Askeri Varlıklarının Özeti
➡ Savaş Uçağı
F-22 Raptorlar
- 12 uçak konuşlandırılıyor.
- Muhtemelen Virginia'daki Langley Hava Kuvvetleri Üssü'nden kaynaklanmıştır.
F-35 Şimşek II
- 12 uçak da konuşlanmaya dahil edildi.
- Birimlerin büyük ihtimalle Vermont Hava Ulusal Muhafızları'ndan veya İngiltere'deki RAF Lakenheath'teki 48. Avcı Filosu'ndan seçildiği tahmin ediliyor.
F-16 Savaşan Şahinler
- Dağıtım paketinin bir parçası olarak da bahsedilmiştir.
- Makalede belirli bir sayı verilmemiştir.
➡ Havadan Yakıt İkmal Uçağı
- KC-135 Stratotanker'lar ve KC-46 Pegasus'lar yeniden konumlandırıldı.
- Bu tankerler, savaş uçaklarının hareketine destek amacıyla ilk olarak 16 Haziran'da hareket ettirildi.
- Belirli bir sayı verilmedi ancak 20'nin üzerinde ünitemiz var.
Kaynak: The Aviationist
🔴 @DDGeopolitics
Kendime masallar.!!!
Masallar dünyası.!!!