https://www.youtube.com/watch?v=dmb2XDu-QnI
Kırsal alanda insanların dolaşması istenmiyor.Alıntı:
Doç. Dr. Ferhat Arslan
@Ferhatarslandr
·
7d
Kene illetinin yapay yönleri var.
Aynı mRna'da olduğu gibi.
Biyolojik terör !
Printable View
https://www.youtube.com/watch?v=dmb2XDu-QnI
Kırsal alanda insanların dolaşması istenmiyor.Alıntı:
Doç. Dr. Ferhat Arslan
@Ferhatarslandr
·
7d
Kene illetinin yapay yönleri var.
Aynı mRna'da olduğu gibi.
Biyolojik terör !
https://x.com/siyahsancakx/status/1931667939008123238
Linkte video var. Ortada bir oda dolusu para var, hala ''zarar ettik'' diyor. Sakalı da var, bunlarda onur, gurur hiç bir şey olmaz, terbiyesiz bir insan işte, çevresine paraları göstermek için video çekmiş, hava atıyor.Alıntı:
SİYAH SANCAK
@siyahsancakx
⚪️ Bir çiftçi, 350 tane kurbanlık hayvan satıp zarar ettiğini söyledi;
“350 hayvan sattık, yemi, suyu, ilacı derken hesabı yaptık, 200 bin TL zarar ettik.”
Garibanlık taslıyorum ayağına hava atıyor. Bu tip insanlar, ''çevrelerindeki insanlar kendileri için ne demiş'' diyerek yaşarlar. Bence defterdarlık araştırsın, paranın yarısına da el koysun. Araştırılınca, illa bir usulsüzlük çıkar, bu tip insanlar yapı itibariyle düzgün iş yapmazlar. Yanlız babası, oğlunun yaptıklarından hiç hoşlanmışa benzemiyor, ses de çıkaramıyor adamcağız, baba düzgün birine benziyor.Alıntı:
Furkan Bölükbaşı
@furkancerkes
·
2s
Hayvancılığı bilenler böyle bir satıştan 20 milyon ila 100 milyon arasında gelir elde edileceğini söylüyor. Şehirlerde yaşayan beyaz yakalar dahil çoğumuz böyle bir parayı hayatımız boyunca bir arada göremeyeceğiz ama adam bize garibanlık taslıyor.
Seni Putinin adamı senîiiii...
Hamas "Hasan Sabbah" usûlüyle panayır basarken sana mı sordu?
İran'a mı?
Gazze halkı için üzülürüz. Ancak olmamış meyveyiz, kopmaya gelemeyiz.
Şimdilik herkesle beraber, herkes kadar.
Innellahe meăssâbirîn. Allah sabredenlerle beraberdir.
Herşeyin zamanı gelecek.
Ne Putin, ne İRAN , ne de A Be De ...
Yaşasın müstakil, müreffeh türkiye...
Anadolu hem Kıpçak - Hazar , hem Oğuz - Çepni, hem de diğerleri.
Zekâlar, genler olimpiyatı.
Bu harita 200 yıldır özlediği huzura kavuşacak inşallah.
Osmanlı birliği küllerinden yeniden doğacak.
Sulh ile, sükûn ile.
Gönüllülükle.
Be yaaa...!
Aywaaa...!
Not: Ne zaman ortadoğu borsalarından hisse almaya başlayalım?
Biz neticede sayı esnafıyız.
Herkes işini yapmalı. :yes:
https://www.hurriyet.com.tr/dunya/tr...esaji-42832634
Bizim medya derhal sansür etmiş ama Trump demiş ki:''Soros ve oğlu tarafından daha önceden yerleştirilen hücreler harakete geçiriliyor.''Alıntı:
ABD’de tansiyon gittikçe yükseliyor... Asker sokakta! Trump: Düzeni sağlamak için sert olacağız.
Yani Yahudi demeden Yahudiler üzerinden Küreselcileri suçlamış. İşte Yahudiler bu derece zavallı bir toplulukturlar. Yahudiler günah keçisidirler. Olayları kışkırtan, olayların çığırından çıkmasını sağlayan Trump.
Trump'ın hedefi çok açık ve net, göçmenleri yok etmek istiyor. Abd batık, 40 trilyon dolar borcu var, bu borcu ödemesi, ekonomisini düzeltmesi mümkün değil.
Abd'de iç savaş çıkar da 100 milyon göçmen yok edilir, bu sırada da bu göçmenlerin elleri ayva toplamıyor, onlar da Abd'de şe yaramaz, liboş cennetlerinde yaşayan, asalak, liboş Abd'lileri yok ederlerse, işte Abd o zaman dirilebilir.
Fakat bu süreç çok tehlikelidir, çok iyi yönetilmelidir, kaosa evrilirse Abd 5 parçaya bölünebilir.
Ortadoğu borsalarından hisse alma. Türkiye'den al abi. Ben bir tane yazdım. Sen çok daha iyilerini bulursun.
Hamas, Bünyamin Şeytanyahu'nun aparatı. Hamas'tan bize ne? Biz, Gaza'da hiçbir şeyden haberi olmayan Müslüman çocukları kurtarmak istiyoruz. Türkiye buraya vurursa, İslam Dünyasının lideri olur. Bakarsın ben de Halife olurum be ya?
Çepniler, Adapazarı'ndan Akçaabat'a kadar ara ara her yerde karşımıza çıkarlar. Türkiye'de Türk denebilecek(karışmış da olsalar,kanıtlanmış olmasa da ortaasya kökenli olmalılar) tek etnisitedirler. Adapazarı'ndan Akçaabat'a kadar tamamen Çepni değildir ama aralarda pek çok etnisite var. Manavlar, Abhazlar vs...
Akçaabat- Çayeli arası bu iki ilçe dahil olmak üzere, kırsal bölgeleri, bir video koymuştum(Panathinakos'un sezon açılışı) işte onlardandırlar.
Şehirler ve ilçe merkezlerinde her türden insan vardır. Bu bölgesin kırsal bölgelerine dışarıdan kimseyi sokmazlar. Devletin ormanları bile sahiplidir, mesela kanunen arıcılar her bölgeye gidip, seyyar balcılık yapabilirler ama o bölgeye giremezler,sokmazlar.
Lazlar Çayelinden sonra, Pazar'dan itibaren başlarlar. Lazlar bizdendirler, 5 ilçede, ilçe merkezlerinde yaşarlar: Pazar, Ardeşen, Fındıklı, Arhavi ve Hopa. Bu bölgenin yüksek yerlerinde, kırsallarında Hemşinliler yaşarlar. Hemşinliler köken itibariyle Ermenidirler ama kabul etmezler. Belki de asimile oldular, geçmişlerini unuttular. İşte Karadeniz böyle, tüm Türkiye'yi bölge bölge böyle yazabilirim. Fakat okuyanların hiç hoşlarına gitmez.
https://i.hizliresim.com/87ti4kl.jpg
Kendilerine Atatürkçüyüm diyenler, bunlara dikkat etmeliler. Soyisim aslan. Aslan, İsrail demektir. İsrail, aslında pehlivan ama öyle bir pehlivan ki, Tanrı ile güreşmiş, Tanrı'yı yenmiş. Yani aslan gibi...Alıntı:
atlas haber
@atlashbr
·
36d
Profil fotoğrafına Atatürk koyan bir Kemalist X kullanıcısı, Gazze’ye insani yardım taşımak isteyen Madleen gemisinin İsrail tarafından alıkonulmasına destek verdi.
Müslüman ve Atatürkçü biri niçin İsrail'e destek versin ki?
Aşağılık, pis katiller bebekleri şehit ediyorlar.
Samsun-sinop türkçeden başka dil bilmeyen ortodoks rumları hangi milletti?
Akçaabat-Çayeli arası ortodoks rumları Mariopol'de ara, bir kısmı da mübadil oldu tabii..
https://x.com/furkancerkes/status/1931773544083476501
Videoyu mutlaka izleyiniz. İşte Chp, Yıldırım Beyazıt'ı ve Abdülhamit'i destekleyenlerin partisi olunca, herşey düzelecek bu memlekette.Alıntı:
Furkan Bölükbaşı
@furkancerkes
Bu topraklar artık Yıldırım Bayezid’in izindedir.
Esenboğa’nın gölgesinde değil.
Atatürkçü de olabilirsin, Yıldırım Beyazıt'ı da destekleyebilirsin. Senin atan Yıldırım. Topal Temur kim ula? Esenboğa kim?
Sen okuduğunu anlamıyon ki? Akçaabat- Çayeli arası bu iki ilçe dahil, ilçe merkezleri ve şehirler değil, sadece kırsal kesimler ve köyler. Şehirlerde, ilçe merkezlerinde her çeşit insan var. Sen Mesut Yılmaz'ı kastediyorsun.
Samsun- Sinop'ta Rum var diye yazmadım ki? Açık yazamıyorum ki, insanlar kızacaklar. Abi ben seneler önce durmadan okurdum, dedeme dediydim ki, ''dede, biz köken itibariyle, çok uzun zamanlar önce Ortodoks Hıristiyan mışız, sonradan Müslümanlığa dönmüşüz'' diye, çok kızdıydı be ya...Ama biz Hıristiyanken daha Müslümanlık ortaya çıkmamış.
https://i.hizliresim.com/4p0lvun.jpg
Bir ses kaydından bahsediliyor. İmamoğlu ve Kılıçdaroğlu arasında bir konuşma. Boş işlerle uğraşıp, gündemi kaçırıyoruz.Alıntı:
Metin KÜLÜNK
@mkulunk
SAYIN ABDULLAH GÜL’E AÇIK ÇAĞRI.
Sözde “kardeşim” dediğin insanlara pusu kurmayı bırak!
Açık açık siyaset sahnesine çık!
Yanına Bülent Bey’i ve diğer arkadaşlarını da al; siyaseti perde arkasından değil, milletin önünde yap!
Delikanlı gibi siyaset yap!
Sayın Erdoğan’a karşı düello istiyorsan, açıkça yap; pusu siyasetiyle değil!
Finansal Darbenin Arkasında Kim Var?
Ekrem İmamoğlu isimli şahsın adının geçtiği, kuvvetli şüphe, bilgi, belge, delil ve itiraflara dayanan çıkar amaçlı suç örgütü yapılanmasının arkasında kimlerin olduğu artık gün gibi ortada.
15 Temmuz öncesinde ve sonrasında FETÖ hakkında tek kelime etmeyen ekip de bu.
Sayın Erdoğan’ı içerideki sızıntı unsurlarla yalnızlaştırmaya çalışan, onu kilitlemeye uğraşan, AK Parti’yi CHP ile koalisyona mecbur bırakmak isteyen kadro da bu.
Demek ki 15 Temmuz’un arkasındaki sinsi yapı da bu ekip!
Türkiye’yi Oded Yinon Planı ve Büyük İsrail Projesine mahkûm etmek isteyen de aynı zihniyet!
Türkiye’de Siyasal İslamcılık ya da Siyasal Muhafazakârlık adı altında;
📌 Yerlilik,
📌 Vatanseverlik,
📌 Bağımsızlık,
📌 Devletin bekası,
📌 Anadolu irfanı
gibi kadim değerleri tasfiye ettirip paganlaşmanın yolunu açmak isteyen;
📌 “Ümmet” gibi kutsal bir kavramın,
📌 “Dindarlık” gibi kutlu kavramın
arkasına saklanarak bu ülkeyi emperyalizme teslim etmeye çalışan aklı tespit edip ve elemanları ile yüzleşmeden;
ve Müslüman mahallesinde salyangoz satıp salyangozluğu da saklayan bu zihniyetle hesaplaşmadan,
Türkiye bağımsızlık mücadelesinde ne zirveye ulaşabilir, ne de mesafe kat edebilir.
SON SÖZ
Türkiye’nin kaderiyle oynamaya çalışan, içeride ve dışarıda aynı merkezden yönlendirilen bu yapılar;
Sadece bir siyasi mesele değil,
doğrudan milletin ve devletin bekasıyla,
ve hatta insanlığın umudu olan Türk milletinin evrensel sorumluluğuyla ilgilidir.
Gereken açık duruş, açık mücadele ve açık hesaplaşmadır.
Gerisi sadece oyalamadır.
Geçen gün, Özgür Özel Silivri'de İmamoğlu ile görüştükten sonra tvye konuşmuştu. Adam sarhoştu be ya. İmamoğlu'yla silivri'de irakı çekmişler galiba. Yanında Sezgin Tanrıkulu vardı, o da sarhoştu.Alıntı:
Emre Akkaya
@e_akkaya
ses kaydının çıkmasıyla birlikte lütfü savaş'ın yalan beyan verdiği apaçık ortaya çıktı.
ekrem imamoğlu'nun dürüstlüğü bir kez daha kanıtlandı! ekrem başkan ve özgür başkanla yola devam!
Yahu kardeşim insanlar asimile oluyorlar. Bu ülkede Türk'üm diyenlerin %90'ı hatta daha fazlası asimile olmuş çok çeşitli topluluklardır. Marmara Bölgesinin yerlileri olduğu gibi Ermenidir.
Osmanlı döneminde, 1400'lerden itibaren çıkan isyanlar var. Bu isyanlar ara ara devam eder.
Anadolu, Suriye, Irak, hatta İran'da da bu isyanlar görülmüştür. Zaman içinde farklı isimlerle devam etmiştir bu isyanlar. Mesela Celali İsyanları gibi. Bu isyanlar, Bolşevik ihtilali gibi birer harekettir. İnsanlar vergilere, ağır koşullara artık dayanamamışlar.
Bu isyanlara Ermeniler, Kürtler, Aleviler, Nusayriler katılmışlardır. Ermeniler ve Kürtler her defasında değil ama Aleviler ve Nusayriler her defasında katıldılar.
Osmanlı bu isyanları çok sert şekilde bastırdı. İşte bu isyanları bastırmak için Türkler kullanıldı. Fakat bu Türkler, çok sert tabiatlı, isyancıları yatırıp koyun gibi kesen insanlardı. Bunlar Moğollara benzeyen, merhamet falan olmayan tipler.
İşte bunlardan kurtulabilen isyancılar, korku içinde Batıya doğru geldiler ve önce orta anadolu, sonra da Marmara ve Karadeniz'e yerleştiler. Geldikleri yerlerde ise can korkusundan ''orta asyadan geldik'' dediler.
Türkmen, Yörük, Hazar bunlar çeşitli yerel etnisitelerle karışmış Kürtlerdir.
Mesela Bilecik, Ermeni'dir yani.
Avşarlar daha düne kadar Kürttüler. Hülya Avşar Kürtçe bilir. Avşarları biz Türk yaptık, Uzunyayla'da.
https://x.com/2_sayfaofficial/status...09761519210959
Linkte video var. Artık nedense bu testi yaptırmak çok kolay.Alıntı:
2.Sayfaofficial
@2_sayfaofficial
Burcu Binici: DNA testi yaptırdım. Köklerimin nerden geldiğini öğrenince şaşırdım.
İşte insanlar Dna testi yaptırıyorlar ve Türk değil mişim diyorlar. Yani bize anlatılan, orta asyadan geldik, Ergenekon falan filan bunlar çöktü. Benim tanımım şöyle:Alıntı:
Biyolog Sinan Canan
Şu an Türkiye'de DNA testi yapsak ortada Türk yok.
Türk demek, Türkçe konuşan insan demektir.
Fakat bu gevşek bir ülküdaşlıktır. Birliği sürdürebilmek için teknolojiyi üretip, çevre ülkelerinden daha gelişmiş olmalıyız.
Yoksa Abd gibi oluruz. Bak şinci Abd nasıl dağılacak.
Ayrıca Türkiye'de yaşayıp, kendini gizleyenlerin, kötü niyetleri ve düşmanlıkları olabilir. Kürtler, Lazlar, çerkezler, Arnavutlar kendilerini gizlemezler.
Sen hangisisin be yaaa...!
https://x.com/merissahansen17/status...63385181683796
Linkte video var. Videoda konuşan kadın Yahudi. Güya siyonizm, Abd ve Trump'a meydan okuyor. Fareler gibi geberecekler.Alıntı:
Merissa Hansen
@merissahansen17
Mexico’s president-elect, Claudia Sheinbaum just said: “If necessary, we’ll mobilize. We don’t want taxes on remittances from our fellow countrymen. From the U.S. to Mexico.”
A foreign leader brazenly inciting U.S. protests.
This is unheard of.
DeepL ile çevir
tarafından İngilizce dilinden çevrildi
Meksika'nın seçilmiş başkanı Claudia Sheinbaum az önce şöyle dedi: "Gerekirse seferber oluruz. Yurttaşlarımızdan gelen para transferlerinde vergi istemiyoruz. ABD'den Meksika'ya."
Yabancı bir liderin ABD'deki protestoları açıkça kışkırtması.
Böyle bir şey duyulmamış bir şey.
Ulla Meksikalılar Abd'de uyuşturucu satıyorlar, kaşalot Yahudi...Hadi urdan...
Trump Reis düdükle onu. ha ha ha
Ben Annunakiyim be ya... :))))))))))))))))))))
https://x.com/BNONews/status/1931962315806822740
Canlı yayın...Alıntı:
BNO News
@BNONews
JUST IN: Man opens fire at the Bellagio fountains in Las Vegas, captured on YouTube livestream
Zamanı geldi galiba: 1 TL enaz 100 bin dolar olacak...
https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=29108
Bakınız çok acayip şeyler oluyor...Alıntı:
Hayri Kozanoğlu
@HayriKozanoglu
·
13s
A Haber’de yanlışlıkla emekli büyükelçi Uluç Özülker’e bağlanıldı.Kendisi, “AKP’li belediyelere niye hiç yolsuzluk soruşturması açılmıyor?” diye sorunca panikle bağlantıyı kestiler. Stüdyodakiler panik halinde bağırıp çağırmaya başladılar.
https://x.com/aykiricomtr/status/1931794061293445401
Bakınız, unuttum zaten diyor. Linkte video var. Bir önemi yok, çıplak geldin, çıplak gideceksin.Alıntı:
Aykırı
@aykiricomtr
Mal varlığıyla ilgili soruya yanıt veren Bülent Ersoy:
Nelerim var unuttum. Ama;
- Ferdi (Tayfur) ile Fethiye’de benzinliğe ortaktım.
- Marmaris’te adam var.
- Apartmanlar, bir şeyler…
Şu an İsrail'i vuran Halife de olabilir, Mehdi de olabilir. 2 milyarlık İslam Dünyasının lideri olur. Şeytanyahu'yu kendi halkı protesto ediyor.Alıntı:
Abdurrahman Dilipak
@aDilipak
·
8s
Allahu ekber, Allahu ekber
La İlahe ilallahuvallahu ekber.
Allahu ekber ve lillahil hamd.
Şimdi Diyanet iislam dünyasına ve tüm dünyaya bir çağrı yapmalı.
Dışişleri, Kızılay, Barolar harekete geçmeli.
Bu gemidekilere yapılan zorbalık, bütün insanlığa yöneltilmiş bir tehdittir.
Siyasi parti grubları meclisi olağanüstü toplantıya çağırmalı. BM, İİK, Arab Birliği, Afrika Birliği toplanmalı ve İsraile yaptırım ve kesin boykot, diplomatik ilişkilerin kesilmesi yönünde adım atılmalı. İsrail bir terör devletidir ve meşruiyetini kaybetmiştir.
Bu saldırı sadece Madleen Vijdan. gemisine değil, insanlık vicdanına bir saldırıdır.
Bu defa bu saldırı karşılıksız kalmayacak, hiç bir siyasi kınayarak, oylama taktikleri ile bu olayı geçiştiremez. Bu durum sivil insiyatifin önlenemez tepkisine sebeb olacaktır. İŞ BAŞA DÜŞTÜ! Bu durum sadece İsrailin varlık ve meşruiyetini değil, İŞBİRLİKÇİ REJİMLERİN VARLIK VE MEŞRUİYETLERİNİN SORGULANMASINA SEBEB OLACAKTIR.
Ya Rab, ey sabahın Rabbi, aydınlar ufkumuzu. Zalimlere, zulme ve işbirlikçilere karşı direnenlere Davud bereketi, sabrı, cesareti ver. bizim ellerimizle cezalandır zalimleri ve bizim ellerimizle yardım et mazlumlara. Bizi rızanın tecellisinin vesilesi kıl. Ya Rab bu olayları hayra tebdil et. vicdani diri olanlara hidayet sahib et. ve onların sırat-ı müstakim üzere yaşama azmini daim kıl.
AYDINLIĞA EN YAKIN OLDUĞUMUZ AN, GECE'NİN EN KARANLIK OLDUĞU ZAMANDIR.. Her yer karanlık! "bekleyin inananlar bahar gelecek bahar" haydi şimdi tohum ekelim vicdanlara, merhamet ekelim, akıl, irade, cesaret, sabır ve iman ekelim akıllara ve yüreklere..
Vurun amk. Tam sırası vurun...
Japonya'nın Okinawa adasında ki ABD Kadena Hava Üssü'nde bulunan mühimmat deposunda patlama meydana geldi.
Bakınız ben sabahtan beridir bu mesajları yazıyorum, karşıma ne çıktı:
https://i.hizliresim.com/qf9imnz.jpgAlıntı:
EliasYpsilantidis
@eliasyphiandis
·
14s
DNA araştırmalarına göre Türk kelimesi hayal ürünüdür ve Türklük yapay bir kimliktir, Anadolu’da yaşayanlar Müslüman Romalılardır.
Bu kötü niyetli işte. Pontus'u yeniden diriltmek gibi bir maksadı var ve bu maksadın olabilirliği için Türkiye güçten düşürülmeli, Türk-Kürt diye çatıştırılmalı. Aşağıda şöyle mesajlar atıyor:Alıntı:
EliasYpsilantidis
@eliasyphiandis
Trabzonlu bir Pontos Rumuyum. Ekseriyetle Trabzonluları sevmem. Doktoralıyım. Trilingualim. Evli, çoluk çocuk sahibiyim.
ToplulukMayıs 2024 tarihinde katıldı
719 Takip edilen
5.918 Takipçi
Alıntı:
EliasYpsilantidis
@eliasyphiandis
·
1 sa
Adana’da yapılan DNA Testi Sonuçları:
%44.7 Arap
%33 Kürt
%22.3 Ermeni
Adana şehrinde de Türk oranı 0% olarak belirlenmiş, şaşırmadık.
Not: Anadolu’da yaşayanların tamamı Müslümanlaşmış Romalılardır.
Alıntı:
EliasYpsilantidis
@eliasyphiandis
·
14s
DNA araştırmalarına göre Türk kelimesi hayal ürünüdür ve Türklük yapay bir kimliktir, Anadolu’da yaşayanlar Müslüman Romalılardır.
Alıntı:
EliasYpsilantidis
@eliasyphiandis
·
19s
Diyarbakır’da yapılan DNA Testi Sonuçları:
%99 Kürt
%0.5 Arap
%0.5 Ermeni
Diyarbakır şehrinde de Türk oranı 0% olarak belirlenmiş, şaşırmadık.
Not: Anadolu’da yaşayanların tamamı Müslümanlaşmış Romalılardır.
Bu ********ler Romalı falan değildirler. Bunlar, yani Grekler, Pers İmparatoru Darius tarafından, Hindistan'dan getirilip, Ege adalarına yerleştirilmiş psikopat balıkçılardır. Bunların arkasında Ortodoks olmaları hasebiyle Rusya geçerse, işte o zaman tehlike arzederler. Şimdi bu hesap uydurma DNA sonuçları paylaşıyor. Adana'da paylaştığı DNA sonucunu doğru kabul etsek bile şuan Adana'da ''Türküm diyen en az %60 var''.İşte bu %60'ın Türklük bilincini yüksek tutmak icap eder. Ama bu ''orta asyadan geldik, ergenekondan çıktıkla'' olmaz. Artık kimse masal dinlemek istemiyor.Alıntı:
EliasYpsilantidis
@eliasyphiandis
·
7 Haz
Anıtkabir’de yatan Mustafa Kemal Atatürk’de bir Yunandır, kendisi Selanik doğumludur, yardımcılarıyla sık sık Rumca konuştuğu bile var, size ait gibi düşündüğünüz herşey Pontos halklarına ait, damarlarınıza bizim kanımız dolaşıyor, Müslüman Romalılar hayal dünyasına yaşıyor.
https://www.youtube.com/watch?v=z6Vp6LNwvr8
Hapı yuttu ne? Fareler gibi geberecekler. Eli kulağında.Alıntı:
TDHS Dijital Medya - Haber Ajansı
@HaberlerSayfas
·
37d
Bir bilgi aldım ama açıklasam mı bilemedim. İsrail hapı yuttu diyebilirim.. 👀👀👀👀
https://x.com/IsraelMFA/status/1931885257604645074
Greta manyağı bizi kandırdı. Amaç İsrail'i iyi göstermekmiş. Bunlar İsrail'i kurtaramaz, İsrail bitti.Alıntı:
Israel Foreign Ministry
@IsraelMFA
All the passengers of the ‘selfie yacht’ are safe and unharmed. They were provided with sandwiches and water. The show is over.
DeepL ile çevir
tarafından İngilizce dilinden çevrildi
'Selfie yatının' tüm yolcuları güvende ve zarar görmemiş durumda. Onlara sandviç ve su verildi. Gösteri sona erdi.
Alıntı:
Atılgan Bayar
@bayar_atilgan
·
32d
Bu tekneyi organize edenler, Mavi Marmara’yı unutturdu ve İsrail’in denizde gelene reaksiyonunu temize çekti.
https://x.com/haskologlu/status/1931793071978565772
Linkte video var...Alıntı:
ibrahim Haskoloğlu
@haskologlu
İngilizce yayınlar yapan bir turizm influencerı, Marmaris tecrübesini paylaştı:
• Fiyatlar İspanya merkezinden bile pahalı.
• Burdaki insanlar seni asla rahat bırakmıyor. Her yerde musallat oluyorlar.
• Marmaris’e bir daha asla gelmem. (Haberreport)
Sabahattin Önkibar
@sonkibar
·
3s
Saray'ı Yakacak Ses Kaydı?
SABAHATTİN ÖNKİBAR YOUTUBE'da..
İktidarın pili bitmiş...Dıt dırı dıt dıt...Alıntı:
#SONDAKİKA
CHP Genel Başkanı Özgür Özel:
▪Filistin’e sahip çıkmanın, İsrail’e haddini bildirmenin zamanıdır.
▪İktidar üzerine düşeni yapsın, kaya gibi arkalarındayız.
https://x.com/tezelali/status/1931743719083942155
Linkte video var...Alıntı:
Ali Tezel journalist
@tezelali
2024 te emekli olanlar kazandı.
Dr. Barış Esen
@barisesen
·
23s
Radar korkusu nedeniyle insanlar sanki sürücü kursundan yeni çıkmış gibi araba kullanıyor.
https://x.com/gusholderhaber/status/1931837348989526272
Linkte video var. Yorumları da okumak lazım.Alıntı:
Gusholder Haber Bülteni
@gusholderhaber
Yurtdışında bir annenin, küçük çocuğuna verdiği yüzme eğitimi tepkilere sebep oldu:
Kılıçdaroğlu, Bahçeli'den çok önce Erdoğan'ın yanındaydı. Kılıçdaroğlu olmasaydı Erdoğan yoktu, o derece yani. Tehdit konusunda aynı fikirdeyim, Atılgan Bayar linç edileceğim diye ''Kürt Siyaseti'' şeklinde geçiştirmiş: Erdoğan, Bahçeli ve Apo yanyana geldiler. Laf sokmak ya da iğnelemek için yazmadım, tehdit o kadar büyük ki aynen Kurtuluş Savaşındaki gibi birlik oluşuyor.Alıntı:
Atılgan Bayar
@bayar_atilgan
·
18d
Türkiye’deki siyasi kavgada İmamoğlu, Özel falan küçük ayrıntılar. Önemli değil.
Erdoğan, Bahçeli ve Kılıçdaroğlu’nu aynı safta buluşturan, Kürt siyasetini bile onlarla tutum almak zorunda bırakan bir büyük ve kapsamlı tehdit var.
Bayram bugün bitiyor. Yarın bayram değil mesela.Alıntı:
Aykırı
@aykiricomtr
·
1 sa
Ahmet Davutoğlu:
“Bayramdan sonra ben de Gazze’ye gideceğim.”
https://x.com/evrimozdemir15/status/1931790092521087441
Linkte video var. Ben izleyemedim.Alıntı:
Evrim Hacıosmanoğlu
@evrimozdemir15
Şayet hayvanlar konuşabilseydi, insanlık ağlardı.
Bu dünya onların cehennemi. Sizler de azraillerisiniz!
#SONDAKİKA
CHP Genel Başkanı Özgür Özel:
▪Filistin’e sahip çıkmanın, İsrail’e haddini bildirmenin zamanıdır.
▪İktidar üzerine düşeni yapsın, kaya gibi arkalarındayız.
Alıntı:
AVI BETO
@AVIBETO
·
32d
Yaho kötü kopya olma, özgün ol.
İsrael jokeyini akp be Erdoğan çok kullandı, senin daha yeni bir gimik bulman gerek...
Akp nin şansı iyi olması değil,sizin berbat olmanız.
Hadi "kırmızı kart"...
Hüsnü Mahalli
@husnumahalli_
·
8 Haz
Van'da kurban kesen bir kaç tanıdık yaylada başıboş köpeklerin içinde gezdiği otlarla otlayan küçükbaşları kurbanda kesmiş.
İnanır mısınız hayvanların %70 inin akciğer ve karaciğerlerinde kist hidatik çıkmış. Hayvanların ciğerleri delik deşikmiş.
@TCTarim
@tcvanvaliligi
Damacana su, arabayla gidip alınca 40 TL...Alıntı:
TRAVELER NEJO
@Karavandaborsa
·
17s
Uzun zamandır damacana su kullanıyordum, 2 adet söylüyordum ve toplam 279 lira ödüyordum. Bir damacana 19 Litre ve fiyatı 140 lira. Geçen gün markette 5 litrelik su 25 lira olarak görünce (20 litresi 100 lira, damacanaya göre bir litrede fazla) dedim neden damacana ile su alıyorum? Zaten market evimin altında ve eve kadar taşıyarakta biraz ağırlık çalışmış olurum.
Artık damacana su kullanmıyorum. Eski alışkanlıkları gözden geçirmek gerekiyor sanırım.
Yapmaz...13 seçim kaybetti yüzsüz...Alıntı:
Koray Pehlivanoğlu
@korayphlvglu
·
8d
Kılıçdaroğlu tarihe geçmek istiyorsa: "Ben kimsenin kayyumu olmam, CHP'ye ve demokrasiye benim üzerimden tuzak kurulmasına asla izin vermem" diye bir açıklama yapmalıdır.
Kendisinden beklenen budur. Ve bunu geç kalmadan yapmalıdır.