Printable View
Alıntı: Originally Posted by Webster 10k yi alicam ins Öğrenci diyor ama Hala öğrenciliğe devammı:) Bu arada ons paraşütsüz düşüşe devam ediyor, nerde duracak bu?
Alıntı: Originally Posted by myfinans Öğrenci diyor ama Hala öğrenciliğe devammı:) Bu arada ons paraşütsüz düşüşe devam ediyor, nerde duracak bu? 500 dolar [emoji85][emoji85][emoji85] Uzun vade yatırım tek eşlidir. Trader ise her Çiçek'ten bal alan arı gibidir
Alıntı: Originally Posted by Pscyokinesis 500 dolar [emoji85][emoji85][emoji85] Uzun vade yatırım tek eşlidir. Trader ise her Çiçek'ten bal alan arı gibidir 1040 bekleyenler var ama 500 çok abartı olur bence.
Alıntı: Originally Posted by myfinans Öğrenci diyor ama Hala öğrenciliğe devammı:) Bu arada ons paraşütsüz düşüşe devam ediyor, nerde duracak bu? 1400'e kadar yolu var gibi :)
Alıntı: Originally Posted by admustafa 1400'e kadar yolu var gibi :) 1040 okudum bir yerde ama yok artık dedim. Gerçi 2018 Ağustosta 1180 olmuştu, ama oraya zor iner.
Alıntı: Originally Posted by myfinans 1040 bekleyenler var ama 500 çok abartı olur bence. 1000 dolar verenlere kitleyip gidecekler zaten [emoji48][emoji48][emoji48] Uzun vade yatırım tek eşlidir. Trader ise her Çiçek'ten bal alan arı gibidir
Alıntı: Originally Posted by myfinans Öğrenci diyor ama Hala öğrenciliğe devammı:) Bu arada ons paraşütsüz düşüşe devam ediyor, nerde duracak bu? Ons sabaha ayni seviyesine gelir bu ons hep boyle 😃😃 Doktora yapiyorum ustadim...
Alıntı: Originally Posted by Webster Ons sabaha ayni seviyesine gelir bu ons hep boyle Doktora yapiyorum ustadim... Başarılar dilerim. Dr.Webster Kulağa hoş geliyor.