Bu ülkeyi kuranlar gerçekten BÜYÜK insanlarmış. Allah rahmet eylesin inşallah.
Printable View
Bu ülkeyi kuranlar gerçekten BÜYÜK insanlarmış. Allah rahmet eylesin inşallah.
Biri 14.37 ye kadar iğne atmış..
Hocam yahoo.comdan bakıyorum, 102,16$. İnşallah yansır...
https://finance.yahoo.com/
Petrol ürünleri bu ülkede ucuza verilmesin ! Çevreyi korumak, bazı '' züppeliklerin '' önüne geçmek adına pahalı olsun. Kayıtlı Nakliye araçlarına, ulaştırma işi yapanlara ve tarımda kullanılan akaryakıta %50 indirim ( belge karşılığı para iadesi ) uygulanmalı. Ayranı yok içmeye tahtaravalli ile gider sı.maya meselesi......
Şu krizde, sıkıntıda dahi otobanlarda tüm lambalar yanıyor. Site ve apartman bahçeleri ışıl ışıl. Demek ki , kriz fukaraya, sabit ücretliye. Ama sebze, meyve , diğer tüketim ürünleri herkese aynı fiyat. Neyse koministlik damarım depreşti.
Her iki lambadan birini, hatta 3 lambadan ikisini söndürsen zerre fark etmeyecek, yazıktır ..
Güneş doğmasına ragmen bazen sokak lambalari yanmaya devam ediyor, koca şehirdeki tüm lambalar, ayıptır..
Ayrica Çöpe ekmek birakan bir millet iflah olmaz,
1 ekmek yetmez diyen 2 ekmek aliyor sonra kalanı malesef herkes degerlendirmiyor, bir kısım bayatlatip ziyan ediyor, ekmegin gramajini yariya düşür tabi fiyatini da o oranda, çok mu zor? 200gr lik 2 ekmek yerine 100grlik 3 ekmek alsın mesela
Petrol fiyatlarını bahane ederek benzini 6.5 den 20 çekenler petrol fiyatları inerken neden kaplumbağa gibi hareket ediyor..Bu mazot fiyatlarıyla millet nasıl meyve sebze alacak...Allah dar gelirliye yardım etsin diyeceğim ama adamların oy deposuda maalesef o dar gelirlilerden oluşuyor...
Neyse hakkımızda hayırlısı