şimdi ne olacak maliyetim 0,82 şansızlığın böylesi bunalıyorum
Printable View
şimdi ne olacak maliyetim 0,82 şansızlığın böylesi bunalıyorum
Mine hnm yazmış sadece zaman kaybettik gerekli düzenleme yapılacak yola devam diyor. Tabi ki sıkıntılarda olacak yolun sonu güzel bence sadece sabır...
Benimki 0.85 ben daha fazla bunalıyorum.. Hem de 40 000 kere... Of fo off. Off..
VIA_A1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kardeşim bence hiçbirşey olmaz günübirlik dusunmezsek eğer...yarın veya birkaç haftalık sureclere bakmadan yatirmci mantığında olursak hicbirsey olmaz...elbet sirketi alanlarin b planida vardır...belki yarın bir haberle tavan bile yaparlar...acele verilen kararlar zarar getirir belki bir sure zararda bekleyecez ama kazanan sabredenler olacaktır...kimsenin bize para kazandırma gibi bir mecburiyeti yok ... elbet bu sirketi düze çıkaracakları...
Kimseden korkumuz yok evelallah , hiç kimseyi dolandırmadım, hiç kimseye umut verip yüzüstü bırakmadım o kadar güçlüysen hırsızların üçkağıtçıların dolandırıcıların peşinden koş....Mine Tozlu ya biz de güvendik ama milleti yönlendirmedik yükselecek diye ama yanılmışız
Kimi yonlendirmisiz birader ...buradaki diğer arkadaşlar gibi bizde yüzde doksan onaylanacak ve hisse yol alacak diye dusunduk yanlış mı dusunmusuz...ama maalesef o yüzde onluk kısım gerçekleşti...hisseye girerken banami sordun...git işine akıllı ol...kimsenin kimseye borcu yok ..aldiysak kendi tercihimizle aldık....sende kazanacaksın diye girdin muhtemelen ...kimse zarar için girmez bir hisseye ...hadi rastgele yazilarinda beni muhatap almazsin umarım...
Kap ta açıklama var sakin olun kadın işinin başında https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/661908
Trnsk ile ilgili bişey yok
VIA_A1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.