borsa da bu kadar şirket var, durgunluğu bir bunlar mı hissettti!!!!!!!!
diğerleri safa yatıyorlar sanırım!!!!!!!
Printable View
borsa da bu kadar şirket var, durgunluğu bir bunlar mı hissettti!!!!!!!!
diğerleri safa yatıyorlar sanırım!!!!!!!
Şeyini şey ettiğimin şeyi
Tıssss
Herşey neyle başladı:
Dünyada ve Ülkemizde,*2020 yılı başından itibaren olumsuz etkileri halen devam eden Covid 19*pandemisi ile 2022 yılında patlak veren Rusya Ukrayna savaşının olumsuz*sosyo-ekonomik etkileri ile beraber, tedarik zincirindeki bozulmalar*paralelinde hammadde ve emtia fiyatlarının yükselmesi, enerji fiyatlarının*kontrol edilemez yönde artmaya devam etmesi ve yüksek enflasyon nedeniyle, Şirketimiz*ticari faaliyetleri olumsuz yönde etkilenmiştir.
Demesiyle.
2017 41,3 M
2018. 60,3 M
2019. 24,7 M
2020. 96,3 M
2021 262,6 M
2022 279,3 M ( 6 aylık)
Pandemi önceisne göre karını 20 kat arttırmış. Ve böyle ifadeler içeren bir KAP!
Ve şimdi seyrediyor. Keyifli midir acaba?
Bu yalan yanlış ifadeler ne acayiptir ki işe yaradı. Neden keyifli olmasın?
Oooo keyif ne demek
Zil takmış oynuyordur yaşına rağmen
Eminim yanındada halay başı vardır
Tabi bence
Yatırımcı ilişkileri açmadı telefonu Polat holding İstanbul'u aradım...
Sorumsuzca atılan bir kap Borsa İstanbul'da temettü verimlilik de ilk 3 e giren şirkete 20 milyon dolar piyasa değeri kaybettirdi bu enflasyonist ve kur artışı doneminde ben çok üzüldüm Covidden şikayet edip duruyor şirket en tatlı kârları bu dönemde kazanmadimı dedim...
Kadın ... haklısınız dedi ..ben Egeseramik şirketin de böyle sorumsuzca haber atanların çalışmasını istemiyorum dedim
Ben bir küçük yatırımcı olarak 2 günde kardan 500 bin zarar yazdım..ne uğruna ...bu kap yüzünden..
Faliyet raporu denen bir dönem var .. yazarsınız raporu satan satar satmayan yoluna devam eder dedim
Temmuz Ağustos Eylül 500 milyon ciro bekliyorum..
Taban yap dede taban yap
Belki oradan alırım
Allah seni bildiği gibi yapsın
Yediğini çıkaramayasın inşallah
Tabi bence