haydi sn.netaş ekürüne yetiş artık hiç olmaz ise burun farkı yaklaş
Printable View
haydi sn.netaş ekürüne yetiş artık hiç olmaz ise burun farkı yaklaş
Netaş hala aynı havasinda herhangi bir haber gelmedikçe bir biz ortakları tokatlar durur.
Aynen ortak habire girip çıkıyorum ama olmayacak gibi duruyor ilk defa bu kadar olumsuzum kızgınım kendime tokatlanıp tekrar geri geliyorum ama artık olmayacağım gibi. Hayal kırıklığım çok fazla
3 sene önce 18 olan hisse bugün 16.2 buraya hakim olan kimse yükselme derdi yok hatta istemiyor biraz yükseltiyor sonra benim gibi atlayanlara satıyor sonra hop aşağı bu sefer alanlar satıyor düşükten topluyor. En son örneği 2 ay boyunca sanki yabancılar alıyor algısı yaptı citi sayesinde bir anda citi takasta ilk 5 çıktı 19 lar görüldü son hop 15 ler alanlarda lanet olsun diyip sattı. Artık lanet olsun diyeceğiz ama tekrar aynı tuzağa düşemem diyemiyorum. Bilmiyorum bıktım şahsen. Ytd sadece içimi döktüm
Tamam kâr ettim ama bu kadar tokat yediğim başka bir hisse olmadı
Cuma günü artık yüzde 0.30 artışla silip süpürür piyasayı..😁..iki üç gündür yapı kredi robodu bakımda herhalde alan satanlar da gözükmüyor yada ben farketmeden..borsanın en kotu ve en kotu ceosuna sahibiyiz . Yatırım kağıdı değil dalga matrak geçme kağıdı oldu. Gir çık yapipta meze olmayın sunlara
Aynen kimse değirmenine şu taşımasın benden paydos kendi çalıp oynasın bir haber çıkmadığı sürece yokum. Yazık koskoca firma haber vermiyor ne yapıyor kimse bilmiyor. Aradım biz böyleyiz diyorlar herkes hangi rakam ile anlaşma yaptığımızı bilsin istemiyoruz diyorlar sanki gizli örgüt. Ytd