Alıntı:
Hilal
@bifikrimyokkki
·
2s
@UzmEsraGunes
adlı kişiye yanıt olarak
Esra hanım mecburen olduğumuz aşıların içersindedeki grafeni vücudumuzdan nasıl atabiliriz bunun bilgisini verirseniz çok sevinirim teşekkürler.
Alıntı:
Uzm.Esra Güneş Kaya
@UzmEsraGunes
GRAFENIN VÜCUTTAN TEMIZLENMESI
Cok soru geldigi icin son kez tekrar yazıyorum. Sadece Ginkgo Biloba akılda kalmış oysa hepsini yazmıştım. Vucutta grafen, grafen oksit(GO), karbon nanotub varsa yüzde 100 temizleyen ve bilimsel olarak kesinliği kanıtlanmış doğal ajanlar şunlardır:
Alıntı:
Uzm.Esra Güneş Kaya
@UzmEsraGunes
·
6 Şub
@UzmEsraGunes
adlı kişiye yanıt olarak
✔Ginkgo biloba,
✔Askorbik asit (C vitamini),
✔N-asetilsistein,
✔Okaliptus kabugu polifenolu,
✔Yeşil çay,
✔Ispanak,
✔Bal
Grafeni çözünür ve biyouyumlu hale getiren yani vucuttan atılmasını sağlayan dogal ajanlardır, bu bilgi kanıtlanmıştır, literature girmiştir,
Alıntı:
Uzm.Esra Güneş Kaya
@UzmEsraGunes
kesin bilgidir. Ayrıca vucudumuzdaki MPO ve EPO savaşçı enzimleri grafen ve türevlerini parçalayıp atıyor; bu da literature girmiş kesin bilgidir. Bu enzimleri güçlendiren besinler: Ihlamur, Yoğurt, Brokoli, Sarımsak, Çilek, Portakal, Üzüm, Ceviz, Bakla, Bezelye
Alıntı:
Uzm.Esra Güneş Kaya
@UzmEsraGunes
·
6 Şub
@UzmEsraGunes
adlı kişiye yanıt olarak
(Kaynakları paylaşmıştım. Sabit tweetlerimden bulabilirsiniz.)
SORU: Grafen zehirler mi? Dogru sekilde sentezlenmezse toksik etki yaratabilir.
SORU: Aşılarda grafen var mi? Yuksek olasılık
SORU: Grafen nedir ne degildir? Bir karbon atomudur. Çoğalmaz, buyumez, hareket etmez,
Alıntı:
Uzm.Esra Güneş Kaya
@UzmEsraGunes
·
6 Şub
manyetik etki gostermez, sadece taramali elektron mikroskobuyla ozel ekiplerce tespit edilip incelenebilir. Çok işlevsel olduğu icin herseyde her turlu amac icin kullanilabilecek bir metaryal.
Her sey cok sacma.