Ne zaman durmayacak gibi cikti,bizmi göremedik,
Bir cacik olmaz,guven yokk
HUAWEI VNS-L31 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Ne zaman durmayacak gibi cikti,bizmi göremedik,
Bir cacik olmaz,guven yokk
HUAWEI VNS-L31 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Aslında son bilançoda ticari alacak ve stok rakamında hızlı artış vardı. Belki de önemsenmesi gereken nokta bu. Bugünlerde tekstil firmalarından konkordato haberleri geliyor. Acaba alacaklarda yüklü batak verme ihtimalleri var mı . Biz anlamadık ama belki de bu fiyatlanıyor. Ticari alacak dağılımı önemli . Bir de alacak vadeleri çok uzadı bu iki durum ciddi sıkıntı
SM-A520F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sayın Cumba kuka blcyt 2 yıldır arada alıp sattığım bir hissedir.
Nacizhane benim gözümde nisan 2017 de 1.20 lerden başlayan 1 aylık hareketi, aralık 2017 de 1.30 lardan başlayan 4 aylık hareketi ve 2018 ağustos ortalarında 1.30 larda başlayan 15 günlük hareketi heh tamam artık kalıcı bir yükselen trende giriyor dedirtti bize.
Ama malesef geri döndü her seferinde hele ki 2017 aralık da başladığı 4 aylık harekette 2.5 lara kadar gelip ciro ve kar artarke yarı fiyatına inmesi de en ilginci oldu.
Doğru çok güvenmek riskli ve yukarı aşağı ne zaman döneceği belli olmaz gibi.
Ytd
Sayın garan01 stok artışı çoğu kaliteli sanayi şirketinde var. Büyük ihtimal kur oynaklığından zarar görmemek için alınan bir tedbir olabilir.
Ticarî alacak konusunda haklısınız alacaklıları ne durumda bilemiyoruz. Aynı durumu Alka da yaşamıştım 8 milyon tl alacağını alamadı firma battı diye. Bir 6 ay daha süründü hisse.
Ama düzenli ciro ve kar artışı giden alacak yüzünden oluşan zararı ve eriyen özsermayeyi tekrar telafi etti ve hisse 1.6 lardan 6 tl lere kadar çıktı.
Blcyt da da aynısı olacak diyemem ama bu ciro ve karlılık devam ettiği sürece batan alacaklar da belli süreçlerde telafi edilir sadece çıkış vaktini uzatır.
Nacizhane şahsi görüşlerimdir.
Ytd
Arkadaşlar
BLCYT sermayeden 47.5 milyon dolara otel inşa etti. Bilirsiniz BLCHOLDİNG de var. Holding sermayesinden yapılması gerekmiyor muydu. BLCYT sermayesini otel yatırımı adı altında eritip KY zarara soktular yoksa şirkette sıkıntı yok düzenli kâr artışı var. Bana göre bilinçli yapılan şeyler aklıma gelen tek sorun BLCYT sermayesinden yapılan otel olarak olumsuzluk var. SPK ya şikayet etmekte fayda var ve en kısa zamanda şikayet edeceğim. YTD
Redmi Note 4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sayın talebe37 tam benim yazacaklarım siz yazmışsınız ayrıca ben ALKA yı 1.40 tan 4 lere kadar taşıdım iyi para bırakmıştı oda milleti az bezdirdi ama grup açısından bakarsak onlar bilici patronlarına göre çok daha dürüstler.. Hissede patronun dürüstlüğüne önemli birde bir hissede operasyon başlamadan bütün kötü haberleri yayıp tetiğe basıyorlar... Birde talebe37 deki 37 Kastamonu yola ilgilimi..
Sizi tebrik ederim sayın Konaky bende 1.50 lerden almıştım ama az bir karla sattım.
1 sene içinde 2-3 kat artan birkaç hisseye girmek kısmet oldu ama hep az bir karla hatta bazen az zararla çıktım sizin gibi kardayken de bekleme sabrı gösterebilmeyi isterdim.
Evet Alkim grubu kesinlikle bilicilere göre daha dürüst. Ama hakkını da vermek lazım son 2 yıldır bilicinin patronlarında da bir gelişme var. Hisse geri alımı ve ilk kez temettü vermesi bunların işareti gibi:)
37 kastamonu dan geliyor doğrudur. İstanbul da doğup büyüsek de gerçek memleketimizi unutmuyoruz:)