Trump, Beyaz Saray'da üst düzey askeri yetkililerle toplantı düzenliyor.
Printable View
Trump, Beyaz Saray'da üst düzey askeri yetkililerle toplantı düzenliyor.
Eyüp KILIÇ
@anlamayacalisan
·
1 sa
Ortadoğu'da yeni bir kaosun eşiğindeyiz. Tüm emareler çok uzun süre geçmeden önemli gelişmelerin yaşanacağını işaret ediyor.
Bülent Arınç
@bulent_arinc
·
2s
Manisa dün yek vücut olarak evladı Ferdi Zeyrek'i ebediyete uğurladı. Manisalıların omuzlarında, helalliğinde bir cenazeye; kendisine karşı olan sevgiye ve hürmete hep birlikte şahit olduk. Maalesef bazı nedenler sebebiyle cenazesine katılamadım. En kısa zamanda Manisa'ya giderek ailesine taziyede bulunacağım.
Manisalılar başkanlarına karşı olan vefalarını cenazede gösterdiler. Her bir hemşehrimi kucaklıyorum. Aynı zamanda değerli hemşehrimiz CHP Genel Başkanı Sayın Özgür Özel'i, CHP camiasını ve bu cenaze törenine katılan her siyasî partiden önde gelen isimlere de ayrıca teşekkür ediyorum. Cenazenin defni sırasında kabrin içine girmek çok önemlidir. Sayın genel başkan alicenaplık göstererek bu vazifeyi yerine getirmiştir.
Sayın Zeyrek'e bir kez daha Cenab-ı Allah'tan rahmet; ailesine ve sevenlerine sabırlar diliyorum.
Irak makamları da ABD'nin Bağdat Büyükelçiliği ve Erbil Başkonsolosluğundaki diplomat ve personelin tahliye edildiğini doğruladı.
Doğru olabilir.Alıntı:
Sinan Dizman
@spiritualizzm
·
22s
Doğmadan önce bu hayatı izledin, gördün ve biliyordun. Yine de kabul ettin.
Hayır, torpil yok. İlahi adalet var.Alıntı:
fatma erdogan
@ferdogan58
·
22s
Bence orada da torpil dönüyor bize izlettikleri ni sanmıyorum.
#SONDAKİKA
İran’daki tüm Devrim Muhafızları Birimleri alarm durumuna geçti.
Alıntı:
gdh defence
@gdhdefence
·
14s
Endonezya'da tarihi KAAN anlaşması: 48 uçaklık dev alım gündemde
Proje büyüklüğü: 10 milyar doları aşıyor. Türkiye tarihinin en büyük savunma ihracatı olabilir.
.........................................Alıntı:
ABD, 64 adet F-35'İ, Finlanda'ya 9.4 milyar dolara satmıştı. Hem de full paket. Eğitim, donanım falan her şey dahil.
10 milyar dolara, 48 adet daha var olmayan bir uçağı almak, nereden baksan aptallıktır. Eğer doğruysa, Teyo fena sikmiş o salakları.
#SONDAKİKA
İsrail Medyası:
İran’a saldırı çok yakında başlayacak.
Abd uçakları, Suriye Tel Abyad'ı bombalıyor.
İsrail, bu gece yok olmuştur dediydim ama daha olmamış. Eli kulağında.Alıntı:
İsrail muhalefet lideri Yair Lapid:
"Bu gece, İsrail’deki iktidar koalisyonunun dağılma süreci başladı."
Korkmayınız, yok olmayacak. Kontrollü nükleer savaş olacaktır. En fazla zarar görecek ülke Çin olacaktır. Çin'in başına gelecekleri yazayım, taş devrine dönecek. Yarım saat içinde nüfusu 400 milyona düşebilir.Alıntı:
#SONDAKİKA
ABD Ulusal İstihbarat Direktörü Tulsi Gabbard:
Dünya, nükleer yok oluşun eşiğine hiç bu kadar yaklaşmamıştı.
Çocuk katilleri geberecekler...Alıntı:
New York Times'ın haberine göre, İranlı yetkililer, İsrail'in olası bir saldırısına verilecek yanıt için bir araya geldi. Görüşmede, yüzlerce uzun menzilli balistik füze kullanarak İsrail'e karşılık verilmesi kararı alındı.
Hörmüz kapandığı an dünya finans sistemi çöker, 1 TL 100 bin dolar olar olabilir aybalam. Olabilir diye yazıyorum enaz o kadar olur, 1 milyon dolar da olur. Yani artık paranın bir önemi olmaz.
Topiğin mi kurumuş, hissenet mi?
Senatörü de bağlamış başkanın adamları.
Nolucek bu dünyanın hâli?
ABD borsaları artıda biz eksi sonsuzda.
Niye be yaaa?
Anlat selanikli suyabakan aywaaa..!?
:yes:
Foruma girilemiyordu?
Yazdım ya aybalam, Hörmiz'i tıkıyacaklar, bu yaşananlar uvertür. İran'ın nükleer tesislerinin vurulduğu masalına kesinlikle inanmayınız.
Öyle bir şey mümkün değil. Dünyada zenginleştirilmiş uranyumun tek satıcısı İran'dır.
İran'da 10 civarı, üst düzey komutanın öldüğü bilgisi var, bu isimler aşırı muhafazakar- dindar isimler.
Bunlar, öldürülerek tasfiye edildiler ve İsrail vurdu denilerek, mevzu İsrail'in üzerine yıkıldı.
İran; çaresiz ve zavallı gösterilmeye çalışılıyor, İran güvenlik ve askeri anlamda, görüldüğü gibi bir ülke değil. Aslında bu saldırılarla, İran zincirlerinden kurtuluyor. İsrail, İran'ı vurarak, bütün uluslararası anlaşmaları ihlal etti. İran'ın uranyum zenginleştirme hakkı vardır ve hak uluslararası anlaşmalarla tanınmıştır. Dünyada belki de en kaliteli, zenginleştirilmiş nükleer hammaddeyi üretir ve satar. İran yine uluslararası anlaşmalarla bağlanmış olarak, nükleer silah üretemez.
Ama İsrail saldırısı, İran'ın uluslararası anlaşmalarla bağlanmış zincirlerini kırdı.
Artık kim, hangi uluslararası anlaşmaya dayanarak İran'a nükleer silah üretemezsin diyecek?
Kehanetler tek tek gerçekleşecekler:
1-Bir İsrail savaş uçağı düşürülecek ve bu İsrail'in sonunun başşlangıcı olacak. İsrail yok olacak.
2-Akdeniz'den Hazar'a bir Türk-Kürt Koridoru.
3-Hürmüz kapanacak.
4-Bir Abd uçak gemisi batırılacak( uçak gemisi tam da Hürmüz'de batırılırsa, Hürmüz de kapatılmış olur,iki kehanet aynı anda gerçekleşir).
5-Abd'de iç savaş çıkacak. 100-150 milyon göçmenden kurtulabilirse, Abd dirilebilir. Yoksa Abd 5 parça olur.
6-1 TL 100 bin dolar olacak.
Alıntı:
Iran Military
@IRIran_Military
Remember, we didn't initiate it.
İsrail yok olacak.
Yukarıda yazdığım 3,5 ve 6 numaralı kehanetler 10 yıllık.
1 ve 4 numaralı kehanetler 2 yıllık,İsrail'in Gaza'ya saldırısıyla yazmıştım.
2 numaralı kehanet, Barış Pınarı ve Fırat Kalkanı esnasında yazmıştım.
https://i.hizliresim.com/6smjym5.jpg
Müslüman nüfus artık 2 milyar ve dikey yükselmeye devam ediyor. Bir kehanette Çin nüfusu ile ilgiliydi, Hürmüz'ün kapanması sonrası, yarım saatte 400 milyona düşebileceğini yazmıştım.Alıntı:
Abdullatif GÖZÜKARA
@a_gzkara
·
3s
"8 Milyonluk İsrail için, 1.5 Milyar Müslüman 'ebabil' bekliyorsa,, Ebabiller gelse İsrail'i değil bizi taşlar!"
- Necmettin Erbakan
Müslüman nüfusu yazmak istemiyorum. Elim hiç gitmiyor.
https://x.com/iyi_glck/status/1933073359668908445
Linkte video var. Bir kehanette buydu, Kel Mehemmed'in kel kafası kırılacak...Konuşacağına eyleme geç Müsavat...Alıntı:
Müsavat Dervişoğlu ; “Hazine ve Maliye Bakanı tahsildar Mehmet Şimşek ! Fakirden fukaradan topladığın vergileri götürüp Finans baronlarına, dolar faizi diye ödüyorsun. Sonra da Ekonomi iyileşiyor diyorsun. Sen milleti ahmak mı sanıyorsun?”
Tümgeneral Abdurrahim Musavi, İran Genelkurmay Başkanı olarak atandı.
Yeni saldırılar ve gelişmeler:
📍 Tahran’da 78 ölü
📍 Nobonyad’da 95 sivil yaralı
📍 Tebriz ve Şiraz da hedefte
📍 Natanz nükleer tesisine yeni saldırı
https://x.com/baddiesglobals/status/1933403299128230047
Linkte video var. Yapay zekanın ürettiği bir video ama trip atabilen, neredeydin diye soran, başım ağrıyor da diyebilen robotların eli kulağında yani. Linkin altındaki mesajlar çok komik.Alıntı:
Japonya, yalnızlar için robot üretti.
Alıntı:
bunla cima eylerken elektrik çarpmasından ölürüz malesef
Alıntı:
Böyle şeyler sınıfsal olur çok heveslenmeyin zengin kaymak gibi akarken fakirin siki pas tutar bunlarla .
Alıntı:
Kredi kartına taksit var mı ?
Alıntı:
Deneme sürümü ne zaman gelir?
Alıntı:
Olum ne boş insanlarsınız neyse kadinlar için olanı var mı
Alıntı:
Hocam robotla sex orucu bozar mı soruları yükleniyor
Alıntı:
delik nerde
Alıntı:
Ama ruhu yok:)
Alıntı:
Funda🍀
Yıkarlar bunu bozulur
Alıntı:
Hocam makine içeriden kilitlerse kötü sonuçlar doğurabilir.
Sizce caiz midir :)
Yahudi ***i, Abüdülfettah Sisi, Bünyamin Şeytanyahu'dan önce gebereceksin...Katli vaciptir.
Alıntı:
Erdal ELİBÜYÜK
@erdal_elibuyuk
·
1 sa
İsmailiyye'nin girişindeyiz. Pasaportlara el konuldu, baskı her geçen dakika artıyor. Yılmayacağız!
#GazzeYürüyüşü
Tahran'daki Mehrabad Uluslararası Havaalanı vuruldu. Dumanlar yükseliyor.
İzin vermez.Alıntı:
lt col temmuz
@temmuz1919
·
13d
Yorum hesabı
İran milletvekilleri, Dini Lider Hamaney den Nükleer kullanma izni vermesini istedi.
https://x.com/OdakTV1/status/1933393769526923566
Linkte video var.Alıntı:
Odak TV
@OdakTV1
İsrail'in İran'a saldırısında hedef aldığı İran Devrim Muhafızları Ordusu Komutanı Hüseyin Selami'nin İran'ın İsrail saldırısına verdiği tepki.
İsrail uçakları nüfusunun ezici çoğunluğu Türk olan Tebriz'i cayır cayır bombalıyor. Şehir alevler içinde.
Trump Reis madik attı...Alıntı:
Alexander Dugin
@AGDugin
The momentum. If Elon now declares he is against Israel he'll acquire MAGA. Major part of it. MAGA will be established as something radically different from neocons and Christian Zionists. That was already a fact but now Trump has sacrificed that essential dimension. Betrayal.
Tamam işte...Hadi...Alıntı:
MHP Lideri Devlet Bahçeli:
Milliyetçi Hareket Partisi, İsrail’in kesinkes güç kullanılarak önünün kesilmesi düşüncesindedir.
Boşş lafı bırak, Acem Öküzü...Alıntı:
İran Devrim Muhafızları Komutanı Muhammed Pakpur:
▪️Siyonist rejim, büyük ve yıkıcı sonuçları olacak acı bir kaderle yüzleşecek.
▪️Yakında onlar için cehennemin kapıları açılacak.
İran Devlet Televizyonu:
"Birkaç saat içinde, modern dünyanın gördüğü ve göreceği en büyük füze saldırısı İsrail'e karşı başlayacak."
Yok, hayır, Türk Milleti değil bunlar...Biz kurtarabildiğimiz Yahudileri, kurtaracaz be ya...Şeytanyahu gibi Siyonistler geberecekler..Alıntı:
Hilal Saraç Official
@hilalsarac_
·
2s
İsrailoğulları’nın sonu Türk Milleti’nin elinden olacak!!!
Astrolojik öngörü’den ibarettir.
Kesinlikle Türk Milleti değil...
https://www.youtube.com/watch?v=DhRKKs71xP8
SONDAKİKA
İsrail uçakları, Irak hava sahasından ateşledikleri seyir füzeleriyle Tahran'daki İmam Humeyni Uluslararası Havaalanı'nı vurdu.
Iran Military
@IRIran_Military
אתם תשחו בחזרה אל הגטאות.
DeepL ile çevir
tarafından İbranice dilinden çevrildi
Gettolara geri yüzeceksin.
Iran Military
@IRIran_Military
Zionist occupying settlers are considered legitimate targets by the Islamic Republic of Iran.
DeepL ile çevir
tarafından İngilizce dilinden çevrildi
Siyonist işgalci yerleşimciler İran İslam Cumhuriyeti tarafından meşru hedefler olarak kabul ediliyor.
İsrail F16'sı düşürüldü. İki tane de düşürülmüş olabilir.
https://x.com/erefefik/status/1823426162858561851
Kehanet gerçekleşti.
Tel Aviv vuruldu...
Birazdan videolar düşer...
https://x.com/saadraf65086808/status...57267984478305
Fareler gibi geberecekler. Linkte video var.Alıntı:
Voice of PAKISTANI Muslim❤️🇵🇰
@saadraf65086808
ALLAH give you more power 🇵🇰❤️🇮🇷
@IRIran_Military
@IranianArForces
#طهران