Süreç en az 3 ay daha uzadı. Artık 0.50-0.60 arasında gider gelir gibi baya süre
Printable View
Süreç en az 3 ay daha uzadı. Artık 0.50-0.60 arasında gider gelir gibi baya süre
Tebrik etmek lazım.mine hanım şirketine sahip cikiyor...canınız cehenneme demiyor ...ama bu para kazanacağız demek değil elbet...zararda edebiliriz...haberin scakligi ve yaşadığımız hayal kırıklığı nedeniyle olumsuz yazmış olabiliriz...bu işin kilit noktası sabır arkadaşlar tünelin sonunda ışık var ...inşallah yanilmayiz...ytd..kendi adıma...
Çünkü işlem markadan geçiyor
Ben bu şirketin 5 senedir yatırımcısıyım... değerli dostlardan vermiş olduğum rahatsızlık için özür diliyor ve ‘allah herkese gönlüne göre versin veya alsın diyorum’ konuyu kapatıyorum
3 beş kurus kazanacaz diye eldekınıde kaybedıyoz moral kalmadı alt üst oldu
küçük yatırımcı sakin ol panikleme lütfen
önümüzdeki hafta kararlar alınır tekrar başvuru yapılır diyor tecrübelerim
bu işe daha önce başarmış profesyonel bir insan var ykk başkanımızı incitmeyelim direksiyonda o var lütfen
Gerekçe şahsın para koyup ,sonra parayı (şirketi)yönetme yetkisi alıp sonrasında da parayi tekrar kendi şirketine aktarması olabilir mi ??
PRA-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Onay işi olacak olsaydı hisse 080lerde olmazdı sürerlerdi markada açıklama gelmesi tekrar başvuru yapacaz demesi onaylanmama gerekcelerini ortadan kaldırıp tekrar başvuracak olması aynı süreci trans ta yaparlar fiyatı düşürürse hisse kaybeder hatta götürebilirde başvurunun 2/3 ay da sonuçlanmasından sonucu bildiklri yada tahmin ettiklerini gösteriyor