İnteraktif broker de işlem yapan arkadaşlar , bu aracı kurumun iz süren stop, karal zarar durdur gibi emir türleri varmı. ( Emirleri Kendi sunucusunda tutacak, veri terminali ni kastetmiyorum)
Printable View
İnteraktif broker de işlem yapan arkadaşlar , bu aracı kurumun iz süren stop, karal zarar durdur gibi emir türleri varmı. ( Emirleri Kendi sunucusunda tutacak, veri terminali ni kastetmiyorum)
Yaw bu Aapl ne yapmak nereye varmak istemektedir? Galiba ekleyecem bugün biraz daha bu fiyattan. Araba neyin yapcak diyolar. Rınn rınn
ytd
1 sene civaridir bekliyorum bir miktar daha alip son adet sayisina gelebilmek icin. Önce 90 euro altina düssün dedim olmadi, sonra 100 euro‚ altini bekledim olmadi, 120 euro altini bekledim olmadi, artik 140 euro altina düsecegim de, bu gidisle de, sanirim oraya da düsmeyecek.
Yani gecen sene bir ara 100 euro civarindayken alsaydim %50 yapmis olacaktim. Artik düsse de farketmiyor.:(
Arkadaşlar bildiğiniz üzere bir süredir Firstrade isimli broker firmasından IBKR'ye pozisyonlarımı transfer etmeye çalışıyorum. Bu süreçte 2 kez transfer talebim reddedildi. Sayısız mail ve telefon görüşmesi yaptım. Ancak nafile. Dün gece itibariyle artık pes ettim. SEC.gov'da şikayet oluşturdum Firstrade Securities Inc. ve Apex Clearing House hakkında. Tüm mailler ve telefon görüşmeleri zaten kayıt altında. Bu saatten sonra ben değil onlar düşünsün. Bugün avukat kardeşimede durum hakkında bilgi verdim. İnşallah transferimi reddetmeye devam etmezler yoksa bu işi yasal bir boyuta taşımak zorunda kalacağım. Umarım bir Türk'e zorluk çıkarılmaması gerektiğini öğrenirler.