Bugün Bloomberg tv de Akiş GYO genel müdürü, gayri- menkul şirketlerinin defter değerleri üzerinden değerlendirilmesi gerektiğini söyledi…. Sanki her yer primlide, Gyo lar iskontolu işlem görüyor..
Printable View
Bugün Bloomberg tv de Akiş GYO genel müdürü, gayri- menkul şirketlerinin defter değerleri üzerinden değerlendirilmesi gerektiğini söyledi…. Sanki her yer primlide, Gyo lar iskontolu işlem görüyor..
Yediniz bitirdiniz zavallı speki yaw.:)
https://www.hizliresim.com/ptw95jx
Ne demiştim sayın meslektaşım, kurt kışı geçirir yediği ayazı unutmaz.:yes: Bu mallar kapanışta kitlendi zat-ı ali spekçiğime...
Yaptıgı bedelliden gelen paralar bilancoda nasıl gözükecek...Ve bunları nerede kullanacak?
CPH1931 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Mithatpaşa'da 277.000.000 Tl ye alınan son arsa 13.04.2022 tarihli açıklamada var. Haliyle ilk çeyrek finansalları ile ilgisi yok. Daha önce 341.000.000 Tl ye alınan komşu arsa ise gözükecek. Bu hafta bilanço gelir diye dün biraz ilave yaptım 1.17'den, bayramdan sonraya bıraktılar nedense ?
Bu bilançoda Referans Bahçeşehir tarafına bakmayı sonlandıracağız, çünkü tamamı satılmış hatta satış ofisi bile kapatılmış durumda. Referans Beylikdüzü'nün kaba inşaatının bitmek üzere olduğunu söylediler. Bu bilgileri yatırımcı ilişkilerinden değil bizzat satış ofisindeki çocuklardan alıyorum. Yarın bir dolanayım bakalım durumlar nasıl. Vakit bulursam yazarım. Orası nispeten alt + orta gelir grubuna yönelik yani çok hızlı satılacak durumda.
Bende yalan yok, bütün bunlar bana göre geyik. Asıl haber Marmaris tarafından beklediğim haber. KZBGY piyasa değeri 16 milyar Tl'ye yaklaştı. Yazıyla ONALTI MİLYAR !..
Biz zavallı = 1.6 milyar Tl...
GYO'lar içerisinde gerçekten tam bir zavallı durumda.
Bilgilendirme icin tsk.ler.Ben 31.12.21 bilancosundaki kasa(nakit) ile bedelli den gelen ve bu donem bilancoda gozukmesi gereken toplam yaklasik 1.7 milyar tl nin etkisini merak ediyorum..bu kadar nakit kagıt 1.17
Yahu traviri sirketler bile 5/6 lira..G.menkul fiyatlari hergun ustune koyuyor..Tuik enflasyonu kadar art bari be insafsız.ustu senin olsun.İYİ BAYRAMLAR.
CPH1931 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bugün bilancolar için son gün değil mi
Allah allah bilanço günü yüzde 3.5 yukardayız ,ne yazan var ne çizen.