trt teletextinde bile var,turizm zorda diyor,rezervasyon iptalleri var diyor,bir süre borsada dip oluşum süreci devam edebilir,ama arada tabii ki böyle hızlı yukarı hareketler de olabilir,cuma olduğu gibi.......
Printable View
trt teletextinde bile var,turizm zorda diyor,rezervasyon iptalleri var diyor,bir süre borsada dip oluşum süreci devam edebilir,ama arada tabii ki böyle hızlı yukarı hareketler de olabilir,cuma olduğu gibi.......
İtalya’da 368 kişi daha ölmüş
az evvel matrikse düştü...
İtalya'da yeni tip koronavirüsten (Kovid-19) ölenlerin sayısı 368 kişi artarak 1809'a, virüsün bulaştığı kişi sayısı ise 24 bin 747'ye yükseldi -AA
Haa gece ilac ya da aşıyla ilgili bir gelisme olur hepimiz buraya saldirin verdigini cok kisa surede alir diye yazariz. Ama simdi alım olsada tamamen fake tir. Bubarada ben de short pozisyonumu cuma aksami abd nin yukselisinin arkasindan virusle ilgili bir haber cikabilir diye kapattim. Yani pozisyona gore konusmuyorum.
İtalya'da sadece bugün 4600 kusur yeni vaka 400 kusur ölüm olmuş. Hiçbir hastane hiçbir sağlık personeli bu hızi engelleyemez. Büyük ihtimalle herkesi kendi kaderine bırakacaklar ve sonuçlara razı olacaklar başka çareleri yok.
tribal bahsettiğin 2 konuda kuranda geçiyor. Kuranda geçmezse yahu kuranda da yok dersiniz. biraz oku incele araştır. Böyle cahil kalma yazık olur. Biraz akıllı ol Gözünle göremediğin koronavirüs koca koca insanları öldürebiliyorsa Allah (cc) istedikten sonra ebabil kuşlarının ayaklarından düşen küçük taşlar değil filleri öldürmeyi dağları bile yıkabilir. Tefsir okumanı tavsiye ediyorum.
7/24 yapsınlar da şu piyasaları artık hem burada +- mi açılacak diye yazılan 100lerce yazı ortadan kalkar , Gap tabiri tarih olur hepimiz için faydalı olur... 7/24ekran izlenemeyeceğine göre ekran izleme de azalır hareketli sağlıklı bir yasam olur :)
YTD