Originally Posted by
Usta
Ben sahsen, Rusya'nin ekonomisinin asiri kotu olacagini dusunerek, Rusya'daki mevcut musterilerimizin bu sene sozlesme yenilemeyebilecegini dusunuyorum. Hatta mevcut alacaklar da supheli alacak konumuna gecebilir.
Eger ortaliktaki gerilim biraz zayiflarsa (mesela Rusya Ukrayna'dan cekilirse), o durumda yine de artik Rusya'nin Bati'ya guvenemeyecegini gozonune alirsak, dediginiz gibi bir firsat belki olabilir. Tabi Turkiye'nin tarafsizligini devam ettirmesi durumunda. Yani kisada bir kayip olsa da, uzun vadede, Turkiye'nin tarafsiz kalmasi durumunda, bahsettiginiz gibi bosalan yerler bir firsat olabilir. Krontech'i Amerika sirketi olarak dusuneceklerini sanmam. Bizim Rusya iliskilerimiz, Amerika'daki sirketten onceye dayanmakta. Bir de Cyberark ne yapiyor acaba, onlar da cekiliyor mu.
Tabi benim burada kazanacagim para, yaptigim islerden yuzlerce kat daha onemlisi, masum, sivil insanlarin hayatini kaybetmemesi, coluk cocuk milyonlarca insanin korku ve cile dolu hayat surmemeleri. Keske bunlar olmasaydi da varsin madden ben kaybetseydim.
Yatirim tavsiyesi degildir