doğum gününüz kutlu olsun sayın T/A.
annenizin stabil duruma gelmesine sevindim, daha iyi olur umarım.
Allah size ve tüm dostlara hayırlı uzun ömürler nasip etsin.
Printable View
Eksik olmayın... Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim... :)
Hafta içi hiç kendimde değildim. İnsan bir anda nasıl da değişebiliyor. O anlarda acizliği yaşıyordum ve her daim aciz olduğumuzun bir kez daha farkına varıyordum.. Ne kötü bir şey!
Öylece bakıp duruyorsunuz. Elinizin altında bir can gitmek üzere. Sizin yapacağınız en ufak bir hareketin sonucu O'nun hayatına etki edecek...
Şimdi nisbeten stabil durumda olunca bile hayata bakış değişiyor. Gözler açılıyor, yeniden ümitler yeşeriyor...
İnsan tamamen duygusal bir varlık. İç dünyası ve duyguları tüm bedenine hükmediyor. Düşüncelerini ve sağlığını etkiliyor...
Yarın ne getirecek belli değil... Yeter ki her şeyin hakkımızda hayırlı olduğunu bilmeyi ve buna sabretmeyi ve şükretmeyi Rabbim cümlemize nasib etsin...
"Bu hafta sonunculuğunuz garanti gibi" dediğinizde takvimler 13 Şubat'ı
gösteriyordu.
O tarihte 115 bin olan XU100 endeksi şimdilerde 101 binlerde geziniyor.
Geriye dönüp baktığımızda "Fotojenik Hisseler" köşesini vakitlice kapattığımız
anlaşılıyor.
Velhasıl piyasayla inatlatmamak; zoru görünce "Nerde trak orda bırak" demek
veya "Erkekliğin 9/10'u kaçmaktır" prensibini uygulamak gerekiyor. :)
kesinlikle haklısınız üstadım. gerektiğinde tribünlere çıkmak gerekiyor.
ancak, kendi adıma hep sahada olmak istediğimden, tribünlere çıkmamak için aklımız/kalbimiz bize oyun oynuyor. "şimdi çıkarsan zararı kabul etmiş olursun, ümidini kaybetme, mutlaka bir tepki gelecektir." düşünceleri içerisinde düşen kağıtlarımızı muhafaza ediyoruz.
buyurduğunuz gibi, "yoğurdum ekşi" diyebilmek ve gerektiğinde yanlış zamanlama yaptığımızı kabullenip, havanın sakinleşerek olumluya döndüğünden emin oluncaya kadar tribünden sahayı izlemek çok daha sağlıklı ve akıllıca görünüyor.
saygılarımla,
sayın T/A: Allah ' tan sağlıklı, huzurlu, uzun ömür dilerim.