Neye göre dostum teknik mi haber mi
SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Neye göre dostum teknik mi haber mi
SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu soylemler ne zaman cogalsa asagi hareket daha yuksek ihtimal oluyor, tecrube...
Forumda 10 kisiyiz zaten cogalma.ihtimali yok o zaman.dusmez mi diyor tecruben ??
Gecen hafta dusmek icin piyasa cok musaitti dusmedi seviyesini korudu bu haftada cikmak icin musait bi piyasa var bakalim.cikacak.mi :))
30 u beklerken 15 hafif kalıyor😊
indikatörün her aşağıya çaprazında kırmızı bar gelir ve belirlenen destek seviyesindeki hareketleri izlenir.. buradan 15.23 teki seviyeye ulaşması söz konusu olabilir.. ancak kahve ortalama,kımızı barı bekler durumda.. (kırmızı barın boyu çok önemli değil..)
kısaca o kırmızı bar buraya gelecek.. bu gun yeşil indikatöre 13.41 çarpmış.. gün içi en yuksek 13.46.. yeşil ve beyaz kapanıyor..olumlu yada olumsuz yön konusunda karar vermesi gerekebilir..
http://666kb.com/i/drbw0wg0q8m39ne5g.jpg
''DERIM DERIMOD KONFEKSIYON AY B
Son Sinyal:AL
Son Formasyon:GÜVERCİN YUVASI BOĞA
Son Kapanış:12,9100 Değişim:+0,3100 Yüzde Değişim%+2,46 Sinyal Durumu Sistemimiz bugün bir AL sinyali verdi. GÜVERCİN YUVASI BOĞA formasyonunun teyidi nihayet gerçekleşti, çünkü fiyatlar 12,6550 teyit seviyesinin üstüne çıktı ve geçerli ortalama alış fiyatımız 12,7700 seviyesi olarak belirlendi..Piyasa Görünümü Beyaz atlarımıza atlayalım ve artmaya niyetli bu borsada atlarımızı yükseliş yönünde sürelim. Sistemin daha önce belirlemiş olduğu boğa formasyonu nihayet onaylandı ve bir AL sinyali verildi. Muhtemelen giderek artan alım heyecanına katılmanın tam zamanı. Piyasa sizi yeni karlara çağırıyor. Bu alım fırsatını kaçırmayın. ''
Ben söyleyecektim.Ama adamlar içimi okumuş güzel yazmışlar.Paylaşmak istedim.YTD