Burada yazıyor olman terk etmediğin anlamı çıkartmaz.
Printable View
183 e sattıktan sonra 2 yi görünce üzüldüm biraz esnerse alirim dedim ama çok fazla fırsat verince iskillendim. Özellikle 8*-97 hareketinde hacimsiz çıkıp hacimli düşünce bence dikkatli olmak lazım bile dedim. Sonra sadece kenardan izlemeye karar verdim. Şuan ki dusuncem ise 140 lardan biraz sürünüp sonra hızlıca tepki vereceği kimse alım fırsatı vermeden gideceği yönde. Yoksa kar zarar falan aslında bu noktada sadece algı için kullanılıyor bence! İzleyip görelim.
öyle fazlda alicenğiz yapamazlar,grafiğ zaten diplerde..
Ağbi bu.zıkkım nereye kadar salar tahminen
F3211 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
emkelzede arkadaşlarım biliyorsunuz en son 1.59 dan satıp çıkmıştım..bu ********lerin hırsız oldukları belliydi ama insan a bu kadar da olmaz dedirtmezler diye düşünüyordunuz ama o kadardan da fazla iblis bunlar..şimdi aslında yapılacak iş şirketi arayıp ana avrat küfür etmek zaten başlarında da bir kadın var bulabiliyorsanız onu da aramak ve tehdit etmek(bilançoyla ilgili)..bunlar başka bişeyden anlamazlar..el mi yaman bey mi yaman günlerini görmeliler..ya da suç duyurusunda bulunacaksınız..bilançoda oynama yaptıklarını ispatlamak..borsaya giren şirketlerin böyle lüksleri olmamalı..stokları alsın bi taraflarına soksunlar veya spk bu işe bişey demiyorsa onlar bi taraflarına soksunlar..
Kırmızı çizgilere bakılırsa bana göre hiç diplerde değil.
https://i.resimyukle.xyz/7bIBfN.jpg