Şaşırttı beni maşallah maşallah nazar değmesin.
SM-N950F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Şaşırttı beni maşallah maşallah nazar değmesin.
SM-N950F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
hadi bakalım ağzımızdaki baklayı çıkartalım bu dandik klima haberler fasa fiso haber değin aselsan ile ya da savunma sanayi için yapılan anlaşmalardır ya da tsk , nato gibi oluşumlar ile de olur
Dünya buz çağında olsa da küresel iklim değişiklikleri her yıl hızlanıyor karbon salınımı nedeni ile
ve bu savunma sanayi için önem arz ediyor tüm ekipmanların dışarıdan yada içeriden soğutulması gerekir
eğer bir yönetim zaafiyeti olmaz ise aile içi miras kavgası :) olmaz ise şirketin temeli gelecek vaad ediyor
2017 veriler ile 2018 de halka arz edildi 1.98 ile şuan bu verilerin çok üstünde
şuan bu ortamda halka arz edilse çok farklı değer ortaya
tek gerçek varsa piyasa nasıl görüyor :)
Birilerinin bir haber duyumunu var acaba satışa geçtiler.bilanconun bekletilerini kendilerince bitirmis gibi davranış sergiliyor.
ihale haberi ile alanlar satınca haliyle daha keskin düşüş yaşıyor ama halen yükselen trend devam 1.75 tredn desteği
1.80 altı boş desem yeri var :(
1.92 de sanki mayın var kaç oldu geçirmiyorlar satın satın nereye kadar bu borsayla alakalı değil bu düşüş güzel oyun oynuyorlar nereye kadar oynayacaklar yatırım tavsiyesi değildir...
Ortalama herşeye rağmen çok yüksek olunca düşüşlerde endişeye kapilmiyorum. ölmüş eşek kurttan korkmazmış misali