Okadar çok şey konuşulmuş bir tane bilgi yok. Arkadaşlar kipa hissesi neden aldiniz birleşmenin fiyatı ne yapmasını bekliyorsunuz. Bunu bilen yok. Herkes bi şeyler söylüyor...Acemşahi çcagiralim ozaman
Printable View
Okadar çok şey konuşulmuş bir tane bilgi yok. Arkadaşlar kipa hissesi neden aldiniz birleşmenin fiyatı ne yapmasını bekliyorsunuz. Bunu bilen yok. Herkes bi şeyler söylüyor...Acemşahi çcagiralim ozaman
Teknik olarak konuşalım o zaman...
3.50 üzeri 4.10 ve 4.50 ilk hedef temel destekliyor zaten ...
Yine bildiğim kadarı ile bu hafta 3.50 üzerind e kapanış ile 4.50 yolculuğu başlamalı der grafik yanılıyorsam düzeltin...
Yazdıklarım tamamen beni bağlar yatırım tavsiyesi değildir
son iki çıkış 3350 görüp 3050 kapanması ve 3320 görüp 3140 kapandıgı çarşamba ve cuma günü gün içi açıkcıların alıp akşam yeterli nakitleri olmadıgından al ver yapmasıdır.
kaç kişi forumu takip etti genel kurul sonucu erken ögrenmiş olabilir pazartesi aracı kurum raporları gelir ,yeni gayrimenkul satışları açıklanması hisse yi dirençli tutacak Mart sonu uzman kuruluş raporu görmüş oluruz
Daha önce defalarca kipa genel kurullarına katılmıştım. İlk defa bu genel kurulda yatırımcılar aşağıda bekletilip, 2 şer 2 şer salona alındılar. Bunun ne için yapıldığını anlamak mümkün değildi. Daha önceki genel kurullarda ortakların adları ve lotlarını belirten hazirun defteri basılı olur, insanlar adlarını bulur imzalar ve bu sırada diğer ortakların durumlarını da görebilirlerdi. Migrosun kipaya sahip olduğu son 2 genel kurulda bu defteri sır gibi sakladılar. Bizleri böyle salona almalarının tek anlamı ortakların bilinmesinin istenmemesidir diye düşünüyorum.
Migros ve kipa CEO su GK da kottan çıkmanın alehine oy kullanacaklarını açıklaması ile birlikte salonda bir şaşkınlık oldu ve arkasından alkış koptu. Yaklaşık 40 yatırımcı tarafından imzalanan bir açıklama bir yatırımcı tarafından artık önemi kalmadı ancak kayıtlara geçmesi nedeni ile okundu. Genel müdüre bu vazgeçişin nedeni soruldu, tatminkar bir açıklama yapmadı. Yönetim kurulunun takdiri şeklinde bir şey söyledi. Spk nın ky hakkını sonuna kadar koruduğu ve birleşmede de bunu dikkate alacaklarını söylediler. Sonuçta çok tartışmalı, belki kavgalı geçebilecek bir toplantı kısa sürede temkinli bir mutlulukla bitti. Dileriz migros yöneticileri adil ve kabul edilebilir bir birleşme ile olayı bitirirler.
Yukarıda bazı arkadaşlar kipa haftaya ne olur, tavan olur mu gibi şeyler sormuşlar. Şahsi kanaatim kipanın tavan tavan gidecek bir kağıt olmadığıdır. Üzerinde her zaman baskı olan bir kağıttır kipa. Bundan sonra migros ile birleşme beklentisi, gayrimenkullerin satılması, adil bir birleşme oranı ve son olarak ta migros hissedarı olduktan sonra bu birleşmenin yapacağı pozitif etki ile migrosun yapabileceği ralli beklentiyi oluşturmaktadır.
Sayın aed ve genel kurula gidip ortamdan haber verenler; çok güzel bi şekilde ortamın nabzını paylaşanlar ,ve daha öncesinde süreci sonuna kadar takip edenler,ve de Kipa cefakarları hepinize minnettarım.Teşekkürler. ..
Umarım bu iş mahkeme'de bitmez...Umarım spk ve şirket gereğini yapar ,Teşekkürler bu forumda bilgisini paylaşan herkese...Birlikten kuvvet doğdu ve doğacak umarım. ..