Tum eurobond detaylari kap a iletilen haftalik raporlarda mevcut.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Printable View
Tum eurobond detaylari kap a iletilen haftalik raporlarda mevcut.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ben sattım 0,78 den inşallah siz kazanırsınız
Maliyet 0,805 65 bin adet, bunda yıl sonu tahminim 94-95 kuruştu tekniğe göre, ama son zamanlarda hareketleri hoşuma gitmedi almaya hevesim kalmadı ,sonuçta bu kağıdın da bi sahibi var bistte olduğu sürece bu da etkilenir diye düşünüyorum 77 kırarsa 68 e kadar yolu var inşallah yanılırım.Bunu toplamak yerine diğer kağıdım ekgyoda pozisyon artırmayı tercih ettim orda vadem iki yıl inşallah hakkımızda en hayırlısı olur.
Sayın hakem, bu yazdıklarınızı bakkal amcanın “dolar kaç olursa olsun ben tl alıp tl satarım beni hiç etkilemez” demesine benzetiyorum. Yani geliri reel olarak çok düşmüştür ama tl kazancı değişmediği icin etkilenmediğini düşünür.
Şimdi siz %3 faizle eurobond aldınız 1000 usd verdiniz 10 yıl sonra 1300 dolar olacak. Evet 1300 dolar olur peki bu 1300 dolar ile ne alınır? İste bu noktayı kaçırıyorsunuz. 1 ekmek 1 dolar ilken 10 sene sonra 10 dolar olduysa kazançtan bahsedilebilir mi? Dunya yıkılsa global kriz olsa altin ons fiyati 1200 den 4000 usd çıksa benzinden gıdaya eğitime herşey pahalansa şimdi 1300 dolarım oldu 300 dolar kazandım dermisiniz?
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Düşmez diye birşey yok düşebilir. Ama siz isyat 68e düşer diye çıkıp ekgyo aldıysanız isyat 68 olduğunda ekgyo herhalde 1 tl altına çoktan inmiş olur.
Yok ama ben 94-95 fiyatı beğenmedim ekgyo aldım daha çok artacak diyorsanız lafım yok.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi