42-43 e gider gibiydi,Mike Tyson Abi yorumsuz.
Printable View
42-43 e gider gibiydi,Mike Tyson Abi yorumsuz.
Bir de süreç ne zaman sonlanır. Her gün aleyhimize yazıyor. Tahmini olan var mı?
Tesekkurler yorumlariniz için..
Bugun sirket yatirimci iliskilerini aradim.
Dedimki ben arena yatirimcisi olarak her gün yaklasik 5-10 milyon civarında faiz gideri olusmasindan rahatsizlik duyuyorum.Siz bir rahatsizlik duymuyor musunuz?Rekabet kurulumuyla gorusmuyor musunuz sormuyor musunuz vs
Kendileri de 2 hafta önce gorusmusler bizde beklemedeyiz diyor devlet kurumunda işler bu şekilde olabiliyor normalde 2 ayda sonuclanmasini bekliyoruduk vs dedi yatirimci iliskileri..
Bence her bir duyarlı yatirimci şirketi arayıp bu durumu sorgularsa sirkette de bir farkindalik olusturabilir ama bir yandan da şunu düşünüyorum.Gercekten geç kalınan her gün (rekabet kurulumu onayı) şirkete yüklü zarar yazmasina rağmen bu rahatlık nerden geliyor anlayamadım.Benim şirketim olsa her gün ararım onay verecek kurumu.Malesef ülkemizde aglamayana meme yok..
Kişisel görüsümdür.Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.Alan da satan da kendi bilir..
Sirket yatirimci iliskileri
direkt no:0212 364 6526
Belki aramak isteyen olursa diye paylaşıyorum.
Kişisel görüsümdür.Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.Alan da satan da kendi bilir..
Sikinti orda zaten Sn sorpressa.
2 hafta önce aramış sormuş 1 kere.Dusunsenize şirketiniz var her gün 5-10 milyon sırf bu onay gecikmesinden zarar yazıyor ve 1 kere ariyorsunuz başka bir sorgulama vs yok bana tuhaf geliyor..
Bunu söylerken tabiki bu başvurunun başlarinda bu durumu sorgulamaya gerek yok sonuçta rekabet kurulumunun da bir prosedürü bir iş akış vs durumu vardır.Eger ortalama 2 ay içerisinde sonlanmasi gerektiğine inaniyorsaniz 2 ayı gectikten sonra her gün sorarım sorgularim benim sirketim olsa.Aciklama isterim yani neden uzadı vs.
Ben geçen hafta rekabet kurulumuna da ulaştım ama doğal olarak bana bununla ilgili bir bilgi veremiyeceklerini soylediler ama şirket bastırsa bence gerekceli bir açıklama yaparlar diye düşünüyorum.Sonucta zarar yazıyorum bunların belki de keyfe keder bekletmesinden..
O zaman felaket olur hocam. Bu ihtimali düşünmek bile istemem.
Paynet satılmazsa bu bilanço yapısı ile bu hisse 15 lira bile etmez.
Ama bu ihtimali %1 olarak bile görmüyorum. Onaylamaması için hiçbir gerekçesi yok.
Ama neden bu kadar uzun sürdü bilmiyorum. Ben de 2 ay içinde onaylanır diye düşünüyordum. Bu hafta 3 ay bitecek. İnşaallah yakında onaylanır.