Perşembe ilk çeyrek için son faiz kararı. 250 bekliyor piyasa ama çok az bence. Ve sonrasında 6 karar daha var ki bir sonrakiler için bir umut olsun verilecek karar. Ytd
Printable View
Perşembe ilk çeyrek için son faiz kararı. 250 bekliyor piyasa ama çok az bence. Ve sonrasında 6 karar daha var ki bir sonrakiler için bir umut olsun verilecek karar. Ytd
Saholun solundan geçmişler izlenimi var finansallarinda. Çok incelemedim ama o da dobrovski olmus..
Haliyle Yarın bugün doldurdukları surahilerden bardaklara akitirlar. İyice kumarhaneye döndü ortam acaba yarın hangi bardaklar. Bul karayı al havayı ortamları. Ytd
bürüt 0,653 temettü..... ben memnunum....bu şartlarda fena değil..
Umarım şirket bir daha geri alım yapmaz... Geri alımı hep satış fırsatı olarak kullandılar...
25 Mart genel kurul tarihi.
0.55 krs temettü ödeme tarihi 3 Haziran. Ytd
Hasan arkadas bu temettulerle Paşabahçeden tabak alınmıyor dediğinin üzerinden epey zaman geçti.
Şimdiye bakarsak bırak tabak almayı, pasabahceye gidebilmek için yol parası etmiyor.. ytd
Yabancı ya da yalancı yarın.
Bu temettüyu yol parası etmiyor diye yarında yorumlarsa eğer! Yollu bu diye düşünebilirler.. gerçi yabancı ile yalancı arasında ince bir çizgi kendileri top ceviriyorlar cizgisidir diye de düşünmeden edemiyorum..
Umalimda yol parası yorumu katilmasin.. ytd