ünlü 41238 lota cıktı endeks geri gelince baya sinirlenip satan oldu tabi çanak tutan ykb oldu..
Printable View
Sn. Keko o kadar bekleyip de hikayelerin gerçekleşmesinin en yakın olduğu zamanda aramızdan ayrılmanıza çok şaşırdım ve üzüldüm açıkçası.. gesanı daha çok sizinle tanıdım, sizin yazılarınızın özellikle 60-70 bandında dökülmeyişimde payı çok büyük.. emeğinize minnettarım, saglıcakla kalın.. topiğimizden çok uzaklaşmayın lütfen. Syg. :)
İNSANLAR GARİP VALLAHİ. hayatınızda görmediğiniz görseniz bile bir insanın sözüne bakarak hisse alıp sonra hangi yüzle hesap soruyorsunuz ? yahu ben gün içinde bile defalarca trade yapıyorum.
kesınlıkle öyle keko..istediğinde karda almalısın ,,zaten bunu yapmadığımız için kısa vadelı hareketlerden faydalanamıyoruz..bazen terstede kalınabılır tabı..ama bızım arkadaşlar malesef yaptığın her hareketı sorguluyor..oysa sen sattın dıye hıssenın beklentılerı değişmedi,aynı şekılde devam edıyor...bende senın açıkça donmenı ıstıyorum..gesan sensız guzel değil :)..bende gırıp çıkıyorum zaman zaman...bugun yıne aldım birmıktar..portfoyde bellı oranda muhakkak tutmak gerek gesan gıbı şirketleri..