Erbosun 6 aylık karı 25 milyon borular para kazanmış sıra bizde Erciyas boruda güzel kar açıklar inşallah ytdr
GM 5 d cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Erbosun 6 aylık karı 25 milyon borular para kazanmış sıra bizde Erciyas boruda güzel kar açıklar inşallah ytdr
Arkadaşlar şahsi düşüncem Mal çok değerli (ERCİYAS) bu yüzden Terazi başında kavga oluyor bu gün tahtada yapılan işlemler bunu gösteriyor!
Olumlu haberleri kötü haber gibi gösterip 2.42 yi gösterdiler 2.42 ye kadarda kademeler boştu sırf bizleri korkutup kalan hisselerine almaktı amaç elinde 110 bin lot olan kişiye ver diyor malı gercekden verselerdi 2.80 toplamazdi ozbal son rutuslar
Ben burdan spek efendiye atlet 10 don 5 demek istiyorum donu niye düşürdün dayı diye soracak olursan seni.....için diyorum daş düşe bülü ayu çıka bülü diyorum☺️☺️
Adamların şu anki derdi piyasadan kaç lot koparırsak kar kardır!
2.42 den 110 bin lotu kim kime verdi bilgisi olan var mi
Sent from my LG-D855 using Android mobile app
Arkadaşlar ozbal 1 TL ye düşecek diye burda söyleniyorsa sakın morelinizi bozmayin bu ozbal güzel kazandıracaktır size bir örnek vericem alka 4.40 di 2.80 e gelecek diye her gün çoğunun malını elinden aldılar alka önce 3.50 yi gördü hemen ardindan 6.20 oldu karpayiyla alka 6.60 oldu hisseyi kaptırmayin güveniyorsanız ozbala uçacak kaçacak demiyorum ama bu kadar bekledik uyargil kardeşin dediği gibi şafak sayalım 🙂🙂