Çok güzel yorum yapmışsınız; çok haklısınız. Teşekkür ediyorum. Dediğiniz gibi ISYAT 68 olursa borsa ne olur acaba
Printable View
Ekgyo almadım zaten vardı bende 1,50 ve altı gelme ihtimaline karşılık olarak böyle bir hareket yaptım endeksin de 83 bin gelme beklentisi ve ihtimali varken ekg 1,50 ve altına da tabiki gelebilir. 0.68 diye iddaam yok hareketlerini beğenmediğim için verdim kolay gelsin.
2 ve 10 yıllıklar fena artıda dövizden kaandıgımızı faizden geri fazlasıyla vermesek bari
İşte burada farklı düşünüyoruz.Biz 2001 2013 arasında doları ucuz tuttuk.Şimdi dolar zamanı.2014 ün bin doları 2000 liraydı şimdi 5000 lira ya bu trend böyle devam ederse.Yani ekmek 2014 de 5 dolarsa şimdi 2 dolar.Olaya bir de böyle bakın.Venezuelada arjantinde olduğunuzu ve sürekli bir dolar geliriniz olduğunu düşünün.Maalesef ülkemizde bahsettiğim ülkeler kategorisine girdi bence.
Yani bakkal amcanın durumu 2014 den bu yana çok iyi :))))))))) Hesabı baya kazandırdı ona:))))))Elinde dolar olanların alım güçleri reel olarak da arttı.Uzun süre de öyle olacak gibi.Yani bakkal amca amerikalı.
Arkadaşlar hisseyi elinde en az 5 yıl tutan var mı aranızda.