Alıntı:
biz tuttuğumuzu kolay kolay bırakmayız... 14 liradan ülker, 43 liradan merit ve 9,80 den bu cemoş.... hadi bakalım tarraman el mi yaman bey mi yaman görelim...
cümleten bol kazançlar.
Ben de neredeyse 1,5 yıl önce böyle diyordum. Sabırlıyım diyordum ama olmadı. Para pul oldu.Fiyat geri çekildiği gibi enflasyon farkından giren zarar büyük oldu.
Alıntı:
Ben de öyle düşünüyorum, gelip gidenler mobilize, fazla beklemezler bizim gibi, tavan yoksa zaman kaybetmiyorlar.
Sayın Bawer uzun zamandır takipteyim ama bu adamların tahtasında ekmek yok. Aç sırtlan gibi hep bana hep bana. Portföyü garanti bozarak gelmiştim. Garantinin geldiği yol ortada. Cemtaş %80 ini bozarak Bimas iyi ki almışım. Zarar biraz kapandı.Bazen aşırı ısrar etmekde zararla sonuçlanıyor. Yıllar geçiyor ama Cemtaş-Bucim ve diğer grup kağıtlarında aynı gün içi oyun devam ediyor. Denetleyiciler izliyor sadece. Bu arada 2 yıllık süreçte bir sürü -10 gördüm ama tavan neredeyse hiç yok gibiydi. Hafızamda birkaç +7 kalmış gibi. Kırmızı gün sayısı yeşilden hayli fazlaydı.