Printable View
Alıntı: Originally Posted by mrhzr Şu flat ne demek, anlatabilir misiniz? herifle ilişki durumum boşta demek.
Alıntı: Originally Posted by mrhzr Şu flat ne demek anlatabilir misiniz? Düz demekmiş şimdi baktım
Bastım 1 gram şort yine
Alıntı: Originally Posted by mrhzr Şu flat ne demek, anlatabilir misiniz? Aslında hareketsiz manasında ama burda pozisyonu kapattım diye kullanıyorlar
Alıntı: Originally Posted by EMLAK herifle ilişki durumum boşta demek. Yanlış anlıyacak bak şimdi:he:
Alıntı: Originally Posted by Serkan23 150 binden veya 200 binden çökünce gelirler ben demiştim diye merak etme :) 2.dalga gelip piyasayı vurmadan cabuk cabuk mal kitleme ye calışıyor Sercannn abi ama becerijsizliğinden mallar elinde kaldı, kitleyemedi :)
Alıntı: Originally Posted by *Bozkurt 2.dalga gelip piyasayı vurmadan cabuk cabuk mal kitleme ye calışıyor Sercannn abi ama becerijsizliğinden mallar elinde kaldı, kitleyemedi :) Düzeltme gelir ama bakalım nereden biraz daha çıksın %10 düzeltme uygun olur
Ya kimsede iştah yok, ya şu doholde iş yok. iştirak satmış 130 milyon tlye, yerinden şöle bir kıpraştı sadece. asds.