Merhaba arkadaşlar,
24ünde aldığım ppz nin bir kısmını bugün sattım YKB stopaj kesti. Şikayet kaydı oluşturdum, MT bana ppz para piyasası fonu değil diyor, güzelce anlattım. Açın bakın tefaş a dedim sonunda. Bakalım ne yapacaklar
Printable View
Merhaba arkadaşlar,
24ünde aldığım ppz nin bir kısmını bugün sattım YKB stopaj kesti. Şikayet kaydı oluşturdum, MT bana ppz para piyasası fonu değil diyor, güzelce anlattım. Açın bakın tefaş a dedim sonunda. Bakalım ne yapacaklar
Mevcut hisselere göre excel üzerinden hesaplayan bir arkadaşın belirlemesi hocam..
SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Tkf alanlar az getiriyor diye cikmayin.hepsi yildiz pazar hissesi.martta olan dususu geri bile alamadi bu hisseler.nedeni bu hisselerdekiler yabanciydi onlarda kacti.yerlinin parasi yetmez bu hisseleri ucurmaya.yavas yavas geliyorlar.yabancilar yan tahtaya girmezler.bunlar gidecek mecbur.
Tca % - 0.94
Zpf % - 0.85
Zpe % + 1.86
kat50 yüzde 2 pirimleniyor. yılların tecrübesiyle best katılım fonları yöneten qinvest portföy, oradaki tecrübesini buraya da aktarıyor ve böyle eşsiz ve mükemmel bir getiri oluşuyor. böyle fon sevilmez mi? alınmaz mı? böyle fonlarla hiç gurur duyulmaz mı? fonları böyle eşsiz performanslarla yöneten dahi yöneticilerimiz olduğu için ne kadar teşekkür etsek azdır. keşke fon yatıtımcıları olarak imkân olsa da bu yöneticileri forumdaşlar adına ziyaret edip teşekkür etsek ve kendilerini kelimelerle anlatılamayacak kadar büyük sevgilerle sevdiğimizi belirtebilsek ne kadar güzel olurdu. aynı güzelliği rbh'den de bekliyorum üstadım. bu fonları sevmelere doyamaz oldum artık.