Buralar fena tenhalaşmış. Ulaa pala yedin bitirdin, coinci yaptın milleti, algıları da ölçemiyoruz artık. Benim longlar duruyor, gelirse 1550 den reverse short olacağım...
Printable View
Buralar fena tenhalaşmış. Ulaa pala yedin bitirdin, coinci yaptın milleti, algıları da ölçemiyoruz artık. Benim longlar duruyor, gelirse 1550 den reverse short olacağım...
biz turisti görünce mi aşılanacaz turist bizi görünce mi aşılanacaz
merkezi olmayan sisteme evrilen kriptolar- defi.. bu ayrı bi dünya, merkez bankası dijital parası (cbdc) ise başka bi şey, henüz sadece çin kendi cbdc'sini uygulamaya soktu çok yeni.. yani fed-coin çıktığında bankacılık sektörü boşa düşecek gibi geliyor bana, mevduatlar banka hesapları yerine merkez bankalarında tek elde tutulmaya doğru gidebilir
bizde kısa vadede banka şubeleri azalacak, bu kesin gibi.. bankalara uzun vade iyi fiyattan kiraya verilen cadde üstü ticari mülkler başka kiracılar aramaya başlayacak
Petkm bim ve eregl gibi güçlü badem hisselerine satış gelince el mecbur garanti ve akbnk a yüklenerek endeks i yine de artıda tutmayı başardı..
Eeee kimse kalmaz buradalarda tabi..
Bofa yabancı mabancı değil derken bizim le dalga geçenler mart ayında bi güzel ütülmüşler..
Leydis & centılmens yurtdışı borsalarda bir doygunluk ve akabinde son çırpınış coşkusu görüyorum... DİKKAT DİKKAT!!! TÜNELİN SONU OLABİLİR!!!