Printable View
Alıntı: Originally Posted by sadecegrafik Webster üstad uyarmıştı. Binance tarrağı tutmuş diyorlar. Para çekmeyi durdurmuşlar tamamen. Tevedcuhunuz ustadim
Yogunum tek yazabilecegim su Cakim bu forum bir cok kisi gordu Ama bir webster kolay yetismez
Alıntı: Originally Posted by myfinans Yurt dışı borsaların tümü koyu kırmızı BİST'in yarın ne olacağı şimdiden belli gibi. Hafif eksi açar en fazla Seans sonuna doğru 147k.yi iğneler YTD :kmk:
Alıntı: Originally Posted by Webster Yogunum tek yazabilecegim su Cakim bu forum bir cok kisi gordu Ama bir webster kolay yetismez Emmi Hamza sütbıyık vardı nerelerde kendisi
Alıntı: Originally Posted by aydinc Emmi Hamza sütbıyık vardı nerelerde kendisi Sutunu ictik helvasini yedik Sen birak hamzayi Whatsapptan dombiliye yaz gelsin
Alıntı: Originally Posted by aydinc Emmi Hamza sütbıyık vardı nerelerde kendisi aydinc herkese emmi diyorsun. Ne yaptı bu emmi size? Bilinç altına yerleşmiş dostum... Umarım kötü bir şey değildir...
Alıntı: Originally Posted by Market Soul aydinc herkese emmi diyorsun. Ne yaptı bu emmi size? Bilinç altına yerleşmiş dostum... Umarım kötü bir şey değildir... Emmi bi sana bi de webster üstad.a böyle hitap ederim :kmk:
Alıntı: Originally Posted by Webster Sutunu ictik helvasini yedik Sen birak hamzayi Whatsapptan dombiliye yaz gelsin Emmi Facebook hesabın varsa eklesene beni