Printable View
Yurtdışı vadeliler fena değil… Bakalım bizim içerideki fırıldaklar, Ekim vade sonunu nerede kapayacak
Alıntı: Originally Posted by wasaban Dünkü çoşkunun devamı gelecek mi bakalım… Gümüş deki hareket neydi öyle. Bir ara %8,5 gördü. Artık çoşma sırası bugun turco da olsun:))
Alıntı: Originally Posted by bigdata Artık çoşma sırası bugun turco da olsun:)) go turco go , artık gelsin bi 15,50 üsütü kapanış...
Alıntı: Originally Posted by wasaban Dünkü çoşkunun devamı gelecek mi bakalım… Gümüş deki hareket neydi öyle. Bir ara %8,5 gördü. Gümüş long demişmiydik yahu hatırlayamadım. Ahahahh
Alıntı: Originally Posted by bigdata go turco go , artık gelsin bi 15,50 üsütü kapanış... Bencedeee. Nedir bu sufli duruşş
Alıntı: Originally Posted by GP Bencedeee. Nedir bu sufli duruşş I love bofa. Daha ne diyeyim😂
Alıntı: Originally Posted by GP I love bofa. Daha ne diyeyim satıcı gelirse ben biliyorum olacakları:))
Alıntı: Originally Posted by bigdata satıcı gelirse ben biliyorum olacakları:)) Ahahahh. Çözdün sende bu işi üstad😅😅